Archos

logo archos

Archos és una companyia centrada en la fabricació de reproductors multimèdia portàtils i tauletes. Va ser fundada a França el 1988 i cap a l'any 2012 va presentar les seves credencials al mercat dels smartphones amb el llançament de diversos equips que utilitzen Android com a sistema operatiu. Entre les principals fortaleses de la marca hi ha el preu. S'hi poden trobar models molt econòmics amb prestacions interessants.

Encara que al llarg dels anys passats hem vist arribar de les factories de la signatura dispositius de tota mena, actualment les tauletes (amb excepció de l'última 133 Oxygen) han passat a un segon pla a favor dels telèfons. El seu catàleg ha aconseguit fer-se un lloc dins del vell continent, gràcies especialment a la força del fabricant al seu país d'origen. Tot això malgrat moure's en un entramat complex, on abunden les companyies asiàtiques i alguna que altra nordameriacana.

Al capdavall, aquesta marca pot representar a França allò que bq suposa per a Espanya. Jugar el valor del que és local, optar a una segona línia i deixar-se veure en canals de comercialització massius sembla ja de per si mateix una victòria davant la impossibilitat de seguir el ritme als fabricants més poderosos.

A continuació pots trobar les últimes tauletes que hem analitzat.