SPC

SPC companyia

SPC és una companyia Espanyola de més de 25 anys d'història que compta al seu catàleg no només amb tablets, també mp3, wearables, ordinadors, smart tv o lectors de tinta electrònica. En les anàlisis que hem fet fins ara, els seus productes ens han sorprès per una constant capacitat per complir a tots els terrenys tot i que la tecnologia base és modesta. Com a fabricant, SPC sap treure extraordinari partit a un maquinari econòmic, motiu pel qual el catàleg de la firma mantenen preus accessibles, alhora que les expectatives dels usuaris solen cobrir-se amb escreix.

Com diem, tot i que l'enfocament de SPC és molt divers (fins i tot treballen directament amb empreses), pel que fa a les tablets, Android s'emporta tot el protagonisme. Els enginyers de la companyia solen respectar els codis de la versió AOPS (més pura del sistema) i inclouen pocs detalls gràfics propis. D'aquesta manera s'aconsegueix una gran resposta, sense additaments ni excessos, amb què els seus equips assolir un flux de treball i unes transicions ràpides i còmodes.

Entre les tablets SPC trobem les línies Glow i Glee, models econòmics però amb interessants virtuts com a processadors dissenyats per Intel o connectivitat mòbil. Per sobre de tot, són equips sòlids i solvents.