Xiaomi

Xiaomi fitxa de fabricant

Xiaomi és, ara per ara, el cinquè fabricant de smartphones per nivell de vendes, després d'haver figurat al podi durant el 2014, tan sols darrere de Samsung i Apple. Aquesta firma va començar com una la posada en marxa orientada principalment al desenvolupament de la seva pròpia ROM, MIUI, i ha acabat ficada a la fabricació de tot tipus d'electrodomèstics i tecnologies de consum.

Moltes veus acusen la marca liderada per Lei Jun de copiar descaradament alguns competidors, principalment a poma, encara que ell El meu Note 2 semblés també una rèplica del Galaxy S7 o Note7. No obstant això, el Mi Mix ha iniciat una nova era en què Xiaomi es converteix en una referència en l'àmbit de disseny, fent realitat el primer terminal gairebé sense marcs al frontal.

Propostes el 2017

En qüestió de tauletes, la El meu Pad 2 ha estat el seu veritable primer èxit de vendes, atraient el consumidor amb una peculiar estratègia en què, sobre un mateix maquinari base, es van construir dues versions de lequip, una amb Windows 10 i una altra amb Android. La tercera generació de la seva línia de producte acaba de veure la llum i promet tornar a esdevenir un model de gran demanda.

A més, esperem amb impaciència l'arribada d'una convertible de Xiaomi amb Windows 10, capaç de plantar cara a les noves Galaxy Book o fins i tot a la Surface Pro.