Galaxy Tab S3

Valoració: 9,5 de 10

Tingueu en compte 10

Després fer-se esperar i deixant-nos un any (2016) en sec, l'última entrega de la línia S de Samsung en format tablet ja està entre nosaltres. aquesta Galaxy Tab S3 és un dispositiu imponent des que surt de la caixa i la primera sensació és la de tenir un producte entre mans d'enorme qualitat, amb una categoria mai vista fins ara en el segment. Té algun punt feble aquest nou model? A continuació ho examinem.

Sense haver-la provat abans, ateses les seves especificacions i l'afecte / dedicació amb la qual Samsung descrivia els diferents apartats de la seva Galaxy Tab S3 al llarg del MWC 2017 ja ens resultava complicat pensar que aquesta no fos la millor tablet Android fins a la data. Després de passar uns quants dies amb ella i esprémer-la a fons, la sensació es confirma, i fins i tot supera les nostres expectatives inicials. L'únic «però» que raonablement se li pot posar (i ho diem des de ja) és el preu. Cal tenir-ho molt clar per invertir 670 euros, teclat a part, en una tablet Android.

Samsung Tab S3 amb Android tablet i S pen

No obstant això, dins del seu ecosistema, aquesta Galaxy Tab S3 és el que el iPad Pro a iOS o l' Surface Pro 4 a Windows. És a dir, el millor equip amb el qual córrer Android al gran format. Els que aspiren a el millor del millor sense importar el seu cost, no hauria de tenir dubtes ara mateix; especialment des que la gamma alta en el segment mostra tan poca agitació. Samsung ha fet un notable esforç per desenvolupar un producte que encaixaria perfectament en els moments d'auge de les tablets i per això aquest dispositiu és tan especial a dia d'avui.

Disseny

Senzillament, un apartat espectacular dins de la tauleta. la Galaxy Tab S3 ofereix unes línies fines i contundents, millorant de llarg que s'ha vist en les seves predecessores. A la fi, Samsung deixa de banda el plàstic per a la seva tablet de gamma alta, tal com va fer amb els smartphones a 2015. Aquest model replica en bona mesura el nou esquema de disseny de la firma coreana pel que fa a la utilització de materials. Els perfils estan acabats en alumini, Mentre que la part posterior és de Vidre (Negre o gris).

Samsung Tab S3 de perfil

Encara que l'equip sembli una cosa fràgil per servir-se d'un material trencadís per recobrir gran part de la seva superfície, tant la del darrere com la frontal estan revestides de Gorilla Glass 4, El que fa que no hàgim de témer excessivament a una caiguda, ni als habituals ratllades. Tot i així, els que vagin a pel teclat, Tindran un protecció més completa per al seu tablet. L'únic problema en aquest sentit diríem que és el de les petjades i la pols, que es queden adherits amb facilitat a la contraportada.

Samsung Tab S3 amb Android logo de Samsung

Com sabreu, a més del teclat, la Galaxy Tab S3 compta amb un altre accessori de luxe. En el cas de l' S Pen, A més, no cal comprar-ho per separat, sinó que ve a la caixa al costat de la tauleta. Es tracta de la mateixa evolució que va sortir amb el Nota 7 i és capaç de reconèixer fins a 4.096 nivells de pressió. Potser, això sí, hauria estat profitós algun tipus d'ancoratge o unió entre la tablet i el S Pen, per poder transportar tots dos junts.

Samsung Tab S3 amb Android part posterior

Finalment hem de destacar la integració dels quatre altaveus signats per AKG (Una filial de Harman Kardon). Ja en parlarem més endavant l'àudio, però l'interessant aquí és que en absolut aquest factor condiciona el disseny. Hem vist tauletes amb un so impressionant que han hagut d'elevar el seu gruix, o posar sortides bastant visibles. A la Galaxy Tab S3 els altaveus passen realment desapercebuts, tret que els busquem. En definitiva, la línia és elegant i sòbria sense cap tipus d'element especialment disruptiu o cridaner.

Dimensions

Les mesures d'aquest tablet són de 27,7 cm x 16,9 cm x 6 mm, És a dir, més petit que l'iPad Pro o que el nou iPad de 9,7 polzades, amb la mateixa mida de pantalla, en tot el seu traç. Els marcs són notablement inferiors i encara que en una tablet no arriben a molestar tant com en un telèfon intel·ligent, és potser un simple demostració de força. Samsung pot portar un pas més enllà el disseny que poma, Encara que sigui ja mera qüestió de mil·límetres.

Samsung Tab S3 amb Android comparativa iPad 9.7

El dispositiu a la mà és una veritable gaudida: compacte i consistent a la vegada que extremadament lleuger. La seva pes és de tan sols 429 grams, o de 434 grams en la variant LTE. En aquest sentit, l'únic que cal esperar per a properes generacions que Samsung s'atreveixi a introduir el concepte Vora també el segment de les tablets. Imagineu-vos com seria d'bonica una Galaxy Tab S4 amb una lleu curvatura en les vores i la pantalla Infinity. En aquest cas, a més, el lector d'empremtes hauria d'anar incorporat dins el propi panell.

Connectivitat, ports, botons

Al frontal, a manera molt clàssic (o al menys pre-Galaxy S8) tenim el botó home mecànic amb lector d'empremta, I dos capacitius als costats: multitasca i enrere.

Samsung Tab S3 amb Android

En el perfil superior, trobem només dos altaveus amb vuit petits orificis cada un. En l'inferior, igual, però a més aquí es situa el mini presa i el port USB-C. Aquest una mica decantat, no ocupa una posició central tal com passa en gran part dels dispositius mòbils.

Samsung Tab S3 amb Android Ports USB C

En el perfil esquerre veiem la base o No obstant això, per connectar a el teclat. Potser aquest és l'element que més trenca amb l'estètica de la Galaxy Tab S3, encara que sens dubte està ben integrat. Es tracta de la pròpia connexió i dos ancoratges magnètics als costats.

Samsung Tab S3 amb Android dock

El perfil dret queda per a les tecles que permeten regular el so i apagar o encendre la tablet. Una mica més avall també veiem la ranura per a targetes microSD i SIM, en la variant amb connectivitat 4G.

Samsung Tab S3 amb Android tecles so

A més, altres recursos amb què compta el dispositiu són Bluetooth 4.2, GPS, GLONASS, acceleròmetre, giroscopi, brúixola ... Aquest any, un cop més, el que tornem a trobar a faltar és NFC.

Pantalla i multimèdia

Què dir de la pantalla d'aquesta Galaxy Tab S3 que no hagin dit les anàlisis professionals. Tot i que es tracta més o menys d'una tecnologia base vista a la Pestanya S2, Ja pràcticament insuperable pels altres fabricants, en aquest cas Samsung ha sumat la visualització en rang dinàmic a la reproducció de vídeo. Aquesta característica, bàsicament, implica una evolució similar a l' HDR de les càmeres fotogràfiques a l'hora de mostrar colors, equilibrant-i donant-los més vivesa.

Samsung Tab S3 amb Android review i opinions

Afegir aquí a més que podem triar entre diferents maneres per a la pantalla. Per defecte ens trobem amb el adaptative Display (El qual no és òptim en totes les circumstàncies), però podem canviar-ho a Cinema, un Foto o a què, al meu parer, és que hauríem de tenir de referència: Bàsic.

Samsung Tab S3 amb Android Camara

Entrant en detalls tècnics, es tracta d'un panell Super AMOLED amb resolució 2048 x 1536 píxels (264 punts per polzada) i format 4: 3, que ocupa aproximadament una ràtio de el 73% de la part frontal. Els colors són precisos i realistes. El negre, lògicament, és espectacular. La distància entre el nivell de brillantor Màxim y mínim, Veritablement àmplia, i els angles de visibilitat extraordinaris, com és habitual en la signatura. A més, a l'ésser una pantalla tipus OLED, podem jugar amb amb fons i temes foscos per rebaixar el seu consum.

Samsung Tab S3 amb Android anàlisi de la tauleta

Pel que fa a l'àudio, la Galaxy Tab S3 incorpora ara 4 altaveus i és un dels terrenys on més s'ha avançat respecte a la passada generació. Samsung portava temps col·laborant amb AKG per perpetrar aquest equip i la tasca conjunta va començar a forjar-se abans fins i tot que es la companyia coreana adquirís Harman Kardon.

Samsung Tab S3 amb Android Altaveu

El resultat ... què us direm, és impecable. Al nostre parer, aquesta tableta pot competir amb una barra de so sense problemes. No cal ni tan sols utilitzar altaveus Bluetooth per millorar l'experiència perquè difícilment ho aconseguiran. Tot i que la Huawei MediaPad M2 10 ja ens va sorprendre en el mateix terreny, aquesta Galaxy Tab S3 és potser menys estrepitosa (no arriba a un volum tan elevat) i no obstant això el so és més clar i equilibrat en general.

Sistema operatiu i interfície

La Galaxy Tab S3 arriba amb la versió Tronc Android 7.0, Tot i que decorada amb la tradicional capa de TouchWiz. En pocs anys, de tenir mala fama i considerar alguna cosa a evitar en general, la personalització de Samsung s'ha convertit en una de les més potents i millor optimitzades de l'mercat. El 2013 potser suposava en un punt en contra, però no ens sorprèn que cada vegada hi hagi més usuaris que fins i tot la prefereixi per sobre de la interfície estil AOSP dels Nexus (o Pixel).

Samsung Tab S3 amb Android opcinones S pen i ari command

A l'igual que passava amb la Tab S2, aquesta nova generació fa forat a les eines més importants de Microsoft, Al costat de les de Google ia les de la pròpia Samsung. Per la resta tot just trobem bloatware. Lògicament, el repertori d'apps de sèrie està orientat a l'ús de l'S Pen.

Samsung Tab S3 amb Android S Pen

De la banda de Samsung, trobem PEN.UP, Una aplicació que a més d'ensenyar-nos trucs i altres aplicacions útils per aprendre a dibuixar en digital, permet compartir les nostres creacions amb la resta d'usuaris. També hi ha la clàssica Samsung Notes, Adaptada als temps i optimitzada per treure partit al nostre llapis, i SoundCamp que farà les delícies dels amants de a música i ens permetrà generar i gravar melodies amb nombrosos instruments, incloent bateria, teclat, baix, guitarra o sintetitzador.

Samsung Tab S3 amb Android Aplicació PEN UP

Una altra de les aplicacions estrella d'aquesta Galaxy Tab S3 és el Game Launcher. Es tracta d'un dels serveis en què més va incidir Samsung durant la presentació d'aquest tablet. El seu funcionament és senzill, encara que hem de activar-des del menú de Configuració> Funcions avançades. Durant les nostres partides veurem una petita bombolla a la pantalla que a partir de la qual, podrem gravar el joc, prendre una captura, Bloquejar el tàctil o els controls capacitius per no afectar el joc si toquem per error o fins i tot desactivar les notificacions si volem que aquestes no intercedeixin en el nostre estona de gaudi.

Samsung Tab S3 amb Android Game Launcher i opcions bateria

En definitiva, fa uns anys els dispositius de Samsung venien carregats d'aplicacions que segurament la majoria de nosaltres no utilitzava més que de forma anecdòtica. Avui dia, la firma coreana només inclou per defecte coses a les que qualsevol usuari mitjà pot treure veritable partit i això és una cosa que s'agraeix enormement.

Rendiment i memòria

Després temps parlant-se de diferents opcions possibles per al processador d'aquesta Galaxy Tab S3, a la fi va guanyar Qualcomm, Una cosa que ens sembla positiu, encara que no hagi estat amb un Snapdragon 835. En aquest cas, tenim el límit de gamma de la generació 2016, és a dir, el Snapdragon 820, Amb quatre nuclis a 2,15 GHz, molt poderós i perfectament equilibrat per a manejar amb suficiència qualsevol contingut que li tirem a sobre.

La tablet és extraordinàriament ràpida, No trobem ni un mínim indici de retard, Ni en jocs ni a través de la interfície d'Android / TouchWiz. De la mateixa manera, el lector d'empremtes és enormement eficient en tots els sentits. Una autèntica bèstia d'equip ho mirem per on ho mirem, com demostren els diferents els punts de referència als quals hem recorregut per aquesta anàlisi.

El rendiment gràfic de Vulkan, Sumat a la GPU Adreno 530, ofereix la guinda per al mode de joc. La Tab S3 és una tablet perfecta per a jocs tant en opcions i eines, com en potència gràfica. De moment hem provat tres o quatre títols (Mario Run, Deux Ex: The Fall o Injustice 2 entre ells) i la suavitat en l'exercici ens ha semblat incontestable.

Pel que fa a RAM, comptem amb 4GB de memòria, la qual cosa és el màxim amb el que Android està preparat per treballar. En aquest sentit, només cal mirar a el Galaxy S8. Si fes falta més (6GB), no tenim cap dubte que Samsung ho hagués ficat, però a partir d'aquesta xifra, es torna un malbaratament. D'emmagatzematge inicial tenim 32GB, Tot i que comptem amb la possibilitat d'utilitzar targetes MicroSD de fins a 256 gigues i gestionar-les com a memòria interna.

Autonomia

Un altre apartat en què aquest model tampoc va a flaquejar. La bateria ha crescut lleument pel que fa a la generació prèvia, fins als 6.000 mAh, I això fa inevitablement que el gruix també s'elevi una mica. Tot i així les nostres proves en PC Mark ens deixat un registre de més de 8 hores de treball continuat; per la qual cosa es pot dir que el canvi sí que ha valgut la pena. Samsung Tab S3 amb Android Test de bateria

A més doze, Ens trobem amb un mode estalvi de Samsung que treballa a dos nivells i que pot servir-nos per esgarrapar algunes hores d'ús en cas que ens vegem apurats. A més, tenim l'opció de parar els processos en segon pla de qualsevol de les apps que tenim instal·lades quan no les estiguem utilitzant directament. A l'igual que passarà a fer Android O, TouchWiz ja ens ofereix informació de consum d'energia generat per les diferents eines del nostre equip.

Cambra

Normalment, no hi ha molt que puguem dir de la càmera en un tablet, però, aquesta és una excepció; i és que, depenent de quin sigui el vostre telèfon intel·ligent, no és difícil trobar-se que la Galaxy Tab S3 fa millors fotos. Tenim a l'equip un sensor de 13 megapíxels amb una obertura f / 1.9. En aquesta generació, a més, la tauleta porta flaix, encara que capta imatges amb gran qualitat també quan hi ha poca llum. La càmera davantera, per la seva banda, ofereix una resolució de 5 mpx, amb una obertura f / 2.2 i és també excel·lent.

El autofocus és rapidíssim i encertat mentre que la càmera agafa un nivell de detall impressionant, amb poc soroll, que pràcticament no es perd a l'fer Ampliar en qualsevol de les captures.

Galaxy Tab S3: Preu i conclusions

La Galaxy Tab S3 té un preu oficial de 669 euros, Encara que si afegim connectivitat 4G LTE a l'equip se'ns queda en 769 euros. Dit això, els preus de Samsung van baixant a el cap de el temps i tot i que l'equip acaba de sortir a la venda, ja es poden trobar dues variants en Amazon per 639 y 700 euros respectivament. Com diem, l'S Pen ve inclòs, però si volem adquirir la funda teclat, haurem de desemborsar altres 135 euros més.

[AmazonButton align=»center»]https://www.amazon.es/Samsung-Galaxy-T820-negro-Tablet/dp/B06XBTJDLG/ref=sr_1_3?ie=UTF8&qid=1495617856&sr=8-3&keywords=galaxy+tab+s3[/AmazonButton] [AmazonButton align=»center»]https://www.amazon.es/Samsung-Galaxy-S3-sm-t825nzsaitv-32-GB-Plata/dp/B06XP23XQG/ref=sr_1_4?ie=UTF8&qid=1495617856&sr=8-4&keywords=galaxy+tab+s3[/AmazonButton]

En certa mesura, aquests preus no són casuals, ja que marquen un nivell idèntic a el del iPad Pro de 9,7 polzades. Des del nostre punt de vista, els dos equips estan molt a l'una pel que fa a qualitat de producte, així doncs, és lògic que arribin a un valor similar al mercat.

en contra

Tot i que creiem que aquesta Galaxy Tab S3 val el que costa, Tampoc podem deixar de dir que és un preu a què no estem acostumats dins de les tablets Android; especialment quan la Tab S2 va sortir per 500 euros. Aquest equip no va estar a l'abast de tothom, tot i que esperem, com hem dit, que en el futur es vagi abaratint i es torni més accessible. Realment, aquest és l'únic punt feble que se li pot trobar a l'equip, a més del tema de les empremtes a la part posterior.

A favor

La Galaxy Tab S3 frega la perfecció, No ja només com tablet sinó com a dispositiu Android en general. Tenim magnífics acabats, poderós àudio, La millor experiència visual en un tablet i un rendiment a l'altura de tota la resta. La bateria, sense ser especialment brillant, també acompanya, tot i la tremenda densitat de píxels. fins i tot la càmera, Alguna cosa no massa important en un tablet, és molt bona, millor que la de la gran majoria dels smartphones.

Samsung Tab S3 amb Android sense caixa

Samsung ha dissenyat un producte Impressionant que deixa a la seva predecessora molt enrere. Veurem com evoluciona el mercat de les Android, i esperem que no sigui l'últim equip de la línia S. El repte per a la propera generació: trobar la fórmula Vora.