Les millors apps per a estudiants d'Android

apps per a estudiants

Un dispositiu mòbil Android pot ser una perfecta eina per a les aules, i també una ajuda per a lestudi a casa. Poden servir a tots els nivells i edats, i aportar organització, apps educatives, accés a multitud de contingut per aprendre, i un llarg etc. Però per poder gaudir de tot això, hauries de conèixer quines són les millors apps per a estudiants, ja que hi ha milers i milers d'aplicacions a la Google Play, i això pot generar dubtes entre els usuaris.

Aquí podràs conèixer algunes de les apps per a estudiants més imprescindibles i pràctiques amb les que podràs millorar la productivitat i aprendre de manera molt més fàcil. Amb tot aquest kit no se t'escaparà res, i segur que es veurà reflectit a les notes:

Google Docs: la suite ofimàtica per als treballs

Documents de Google

Google Doc és la millor suite ofimàtica amb apps per a estudiants nadius per a Android. Tot i que al PC s'empra Microsoft Office en gran mesura, les apps de Google són compatibles amb els formats de MS i tenen una magnífica interfície gràfica i totes les funcions que necessites a mà per editar documents de text, full de càlcul, presentacions, etc. Però el més positiu és que se sincronitzen amb el núvol, podent així pujar tots els teus apunts i treballs a GDrive per compartir o que no se't perdin fins i tot si perds el mòbil o se t'espatlla.

D'altra banda, Google Doc és compatible amb qualsevol sistema, ja sigui Linux, Windows, macOS, Android, i iOS, els Chromebooks amb ChromeOS tan estesos entre estudiants, etc., per la qual cosa et podràs assegurar que tots els membres de l'equip o companys podran accedir als documents sense problema.

Google Docs
Google Docs
Desenvolupador: Google LLC
preu: Gratuït
Google Tabellen
Google Tabellen
Desenvolupador: Google LLC
preu: Gratuït
Google Präsentationen
Google Präsentationen
Desenvolupador: Google LLC
preu: Gratuït

GDrive, GMail i núvol: treball col·laboratiu i per compartir

Núvol google

Com a complement a això, si vols bones apps per a estudiants, també hauries d'instal·lar altres de Google per a Android. Com l'app de correu electrònic GMAIL des d'on rebre i enviar correus a professors i alumnes, el Calendari per posar totes les vostres cites, dates d'exàmens o recordatoris del que has de fer, Classroom per a l'educació online, i GDrive per sincronitzar amb la núvol. Amb això tindràs gairebé tot el que necessites per millorar la productivitat i l'eficiència a la teva feina. I, com passava amb les anteriors, també són compatibles en múltiples plataformes.

Google Drive
Google Drive
Desenvolupador: Google LLC
preu: Gratuït
Gmail
Gmail
Desenvolupador: Google LLC
preu: Gratuït
Google Calendar
Google Calendar
Desenvolupador: Google LLC
preu: Gratuït
Aula de Google
Aula de Google
Desenvolupador: Google LLC
preu: Gratuït

YouTube com a font de coneixement

Youtube Kids

Ja no només són els llibres o les classes, a Internet hi ha multitud de blocs amb informació gairebé de tot, així com vídeos tutorials de qualsevol temàtica i idioma en plataformes de streaming com a YouTube. Una font de coneixement on aprendre fàcilment des de qualsevol lloc, i que et poden ajudar molt amb els dubtes que tinguis. Per descomptat, tampoc no has d'oblidar la versió Kids, que està dissenyada per als menors, tenint un entorn segur per a ells i amb la tranquil·litat que no poden accedir a continguts inadequats per a la seva edat.

YouTube
YouTube
Desenvolupador: Google LLC
preu: Gratuït
YouTube Kids
YouTube Kids
Desenvolupador: Google LLC
preu: Gratuït

Google Lens: saps què és?

Lent de Google

Has vist una flor al camp que no saps què és? T'has trobat amb un animal que no coneixes? Has vist qualsevol objecte desconegut? Doncs amb Google Lens podreu obtenir informació de tot a l'instant. Només has de fotografiar l'objecte del que vulguis obtenir informació, o tenir una foto emmagatzemada, i amb Google Lens l'escanejaràs perquè et porti als resultats de Google relacionats. Així no se t'escaparà res, i et pot servir per aprendre sobre l'entorn que t'envolta.

Lent de Google
Lent de Google
Desenvolupador: Google LLC
preu: Gratuït

Calculadora: aliada per als problemes de matemàtiques

calculadora

Què serien els problemes o exercicis de matemàtiques sense lajuda duna calculadora. I per això, una altra de les apps que no poden faltar és aquesta altra de Google, encara que també n'hi ha d'altres desenvolupadors a Google Play i molt bones. Amb ella podràs sumar, restar, multiplicar, dividir, i fins i tot fer operacions més complexes amb la manera de calculadora científica, com calcular arrels quadrades, tangent, sinus, cosinus, logaritmes, etc.

Ordinador
Ordinador
Desenvolupador: Google LLC
preu: Gratuït

Evernote: una agenda flexible per organitzar-te

sempre en compte

Evernote no és un simple bloc de notes per apuntar el que necessites, sinó que és una de les millors aplicacions d'organització i productivitat que tens al teu abast. A més, és compatible amb diverses plataformes, disposa de serveis al núvol amb subscripció, etc. Amb ella podràs apuntar totes les idees que et vinguin al capdavant de forma fàcil, guardar documents, PDFs, dibuixos, àudio, captures de web, etc., juntament amb les teves notes, organitzar-te mitjançant una llista de tasques pendents i sistema de recordatoris , es pot sincronitzar amb Google Calendar, pots apuntar llista de la compra, escanejar rebuts o documents importants, fer seguiment, etc.

Evernote - Notiz-Organizer
Evernote - Notiz-Organizer
Desenvolupador: Corporació Evernote
preu: Gratuït

SoloLearn: aprèn programació de manera fàcil

sololearn

Aprendre programació ja no és només important per als estudiants d'informàtica, sinó també per a la resta, atès que vivim en una societat altament computeritzada. Una de les millors apps per a estudiants és Sololearn, que conté una enorme biblioteca de programació per a tots els nivells, des de principiants fins a professionals, amb suport de la comunitat gratuït i 24/7, possibilitat dintercanvi de coneixement, i amb editor de codi font integrat. Podràs aprendre multitud de llenguatges de programació, com ara Swift, HTML5, CSS3, JavaScript, Python, Java, C, C++, C#, PHP, SQL, Ruby, així com Git, ML, i molt més.

PhotoMath i Wolfram Alpha: per comprovar els teus problemes matemàtics

fotomata

PhotoMath i Wolfram Alpha són dues apps de diferents desenvolupadors però molt semblants quant a funcionalitat. Pots triar una o altra, totes dues apps per a estudiants són genials. Gràcia a elles podràs fotografiar els teus problemes o càlculs matemàtics i t'ajudarà a comprovar-ne el resultat. Amb multitud de contingut matemàtic, calculadora científica integrada, explicacions pas a pas per trobar cada solució, possibilitat de buscar diversos mètodes per resoldre'l, i amb gràfics interactius.

Photomath
Photomath
Desenvolupador: Photomath LLC
preu: Gratuït
WolframAlpha Classic
WolframAlpha Classic
Desenvolupador: Wolfram Group LLC
preu: 3,09 €

Duolingo: aprèn idiomes jugant

duolingo

si hi ha una app bona per aprendre un altre idioma, aquesta és Duolingo. És de les millors, i totalment gratuïta, encara que pots pagar una subscripció per eliminar els anuncis. Amb ella aprendràs molt de vocabulari, comprensió del llenguatge amb els seus àudios, pronunciació, etc. I tot d'una manera senzilla i gamificada amb què aprendre gairebé jugant. Pots triar l'idioma que vols aprendre, o els idiomes, i començar des del nivell més baix fins al més alt.

Duolingo: Sprachkurse
Duolingo: Sprachkurse
Desenvolupador: Duolingo
preu: Gratuït

Reading Eggs: per a l'aprenentatge de la lectura

reading eggs apps per a nens

Aquesta altra apps per a estudiants està enfocada als més petits, els que estan aprenent a llegir. Reading Eggs ha estat guardonada i es basa en investigacions científiques per millorar l'aprenentatge. Podeu aprendre a llegir amb jocs interactius, amb lliçons guiades, activitats diverses i més de 2500 contes digitals.

Reading Eggs - Aprèn a llegir
Reading Eggs - Aprèn a llegir

SeTerra Geography: sigues el millor en geografia

seterra

No tot és fer feines, apunts, les matemàtiques, o la lectura, també és important la geografia. Per millorar els teus dots podràs fer servir Seterra, una fantàstica app amb què aprendre geografia de forma interactiva. Aprèn les comunitats autònomes, les províncies d'Espanya, els països d'Europa, els continents, els oceans, els mars i els rius de tot el món, etc. Tot sense publicitat, en diversos idiomes (també espanyol), possibilitat de jugar offline, amb sistema de pistes per quan no sàpigues alguna cosa, i rànquing per mostrar els millors jugadors.

Seterra Erdkunde
Seterra Erdkunde
Desenvolupador: GeoGuessr
preu: Gratuït

The City of the Apps: llengua per a totes les edats

llenguatge apps per a estudiants

The City Of The Apps és un desenvolupador que té una gran quantitat d'aplicacions a la Google Play, apps per a estudiants per a matemàtiques, llengua, etc. En aquesta ocasió ens centrarem en les de llenguatge, ja que són especialment interessants en estar dividides per edats per poder aprendre i repassar tot el contingut segons el curs. Des de primer, fins a secundària. I el millor és que no és gens avorrida, ja que t'ajuda a aprendre de manera interactiva i com si fos un videojoc de preguntes. Una manera amena d'aprendre les lliçons.

Llenguatge 6 anys
Llenguatge 6 anys
preu: Gratuït
Llenguatge 7 anys
Llenguatge 7 anys
preu: Gratuït
Llenguatge 8 anys.
Llenguatge 8 anys.
preu: Gratuït
Llenguatge 9 anys
Llenguatge 9 anys
preu: Gratuït
Llenguatge 10 anys
Llenguatge 10 anys
preu: Gratuït
Llenguatge 11 anys
Llenguatge 11 anys
preu: Gratuït
Llenguatge 12 anys
Llenguatge 12 anys
preu: Gratuït
Llenguatge 13 anys.
Llenguatge 13 anys.
preu: Gratuït

Google Arts & Culture: una manera de millorar el vostre coneixement d'art i cultura

Google Arts

Google també ha dissenyat una de les millors apps per a la cultura i l'art. Es diu Arts & Culture, des d'on pots veure i aprendre sobre obres de pintors, transformar les teves pròpies fotos en art clàssic, o un selfie en un retrat, buscar obres per colors o èpoques, assistir a galeries d'art immersives i apropar-te a les obres més famoses del món, amb vídeos 360º, visites virtuals guiades als museus de tot el món, visitar els llocs emblemàtics amb Street View, etc.

Google Arts & Culture
Google Arts & Culture
Desenvolupador: Google LLC
preu: Gratuït

Historejant: aprèn història d'Espanya per preparar selectivitat (EBAU)

historiant apps per a estudiants

I de l'art i de la cultura passem a la història. Historiando és una app per a professors i alumnes dedicada a la història d'Espanya. Està destinada als que volen aprendre allò necessari per preparar-se per a la prova de selectivitat (EBAU) d'una altra manera, facilitant l'estudi i l'assimilació de continguts.

Història:Selectivitat Hist
Història:Selectivitat Hist
Desenvolupador: AP-Studios
preu: Gratuït

Socratic: consultes de primària, secundària i universitat

Socratic apps per a estudiants

Una altra també de Google és Socratic. Amb aquesta apps per a estudiants podràs consultar dubtes, accedir a eines d'aprenentatge, amb ajuda de la intel·ligència artificial, preparada per als nivells de secundària, batxillerat i la universitat, amb recursos en línia, i amb contingut per a la majoria de les assignatures habituals.

Socratic per Google
Socratic per Google
Desenvolupador: Google LLC
preu: Gratuït

Ortografia Espanyola: oblida't de les faltes

ortografia, apps per a estudiants

Saber escriure sense faltes dortografia és molt important. Ortografia Espanyola és una app amb què podràs millorar els teus dots d'escriptura en castellà amb passatemps senzills. Té paraules catalogades per categories, i et posarà a prova per veure si l'escrius adequadament.

Ortografia Espanyola
Ortografia Espanyola
Desenvolupador: Eductificar
preu: Gratuït

Diccionari de la RAE: totes les paraules del castellà al teu mòbil

RAE

Si necessites cercar paraules del castellà i veure el significat que dóna la RAE (Real Acadèmia Espanyola), aleshores pots instal·lar aquesta senzilla app que et descarrega el diccionari perquè puguis consultar els termes que necessitis. És molt fàcil dutilitzar, intuïtiva, i et permet buscar les paraules en qüestió de segons. El cercador és molt potent, permetent buscar per paraules aproximades, expressions, locucions, començaments de paraules, terminacions de paraules, «conté…», obtenció d'anagrames, etc. Tot de forma gratuïta i sense publicitat.

WordReference: un dels millors diccionaris d'anglès

referència de paraules

I en comptes de buscar paraules en castellà, és probable que també et trobis amb la necessitat de fer-ho en un altre idioma, com ara l'anglès. En aquest cas, no perdis el temps amb altres diccionaris dubtosos, WordReference és dels millors que trobaràs, podent cercar en espanyol per veure la paraula equivalent en anglès, o en anglès per veure la traducció en espanyol. I tot plegat amb diversos exemples, i possibles definicions d'una mateixa paraula.

Deutsch-Englisch-Wörterbuch
Deutsch-Englisch-Wörterbuch
Desenvolupador: WordReference.com
preu: Gratuït

Sigues el primer a comentar

Deixa el teu comentari

La seva adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats amb *

*

*

  1. Responsable de les dades: Actualitat Bloc
  2. Finalitat de les dades: Controlar l'SPAM, gestió de comentaris.
  3. Legitimació: El teu consentiment
  4. Comunicació de les dades: No es comunicaran les dades a tercers excepte per obligació legal.
  5. Emmagatzematge de les dades: Base de dades allotjada en Occentus Networks (UE)
  6. Drets: En qualsevol moment pots limitar, recuperar i esborrar la teva informació.