Per què la gent amaga la seva última connexió a WhatsApp?

Per què la gent amaga la seva última connexió a WhatsApp

Les xarxes socials actualment són molt utilitzades per totes les persones al món, i cadascuna té funcions específiques que permeten millorar l'experiència durant la comunicació. Per què la gent amaga la seva última connexió a WhatsApp? És la pregunta principal daquest article. WhatsApp és una de les aplicacions que dia a dia està realitzant ajustaments per als seus usuaris, començant amb l'objectiu de mantenir la privadesa, i potser per això les persones prenen la decisió d'ocultar algunes dades del seu perfil.

A més de l'aspecte esmentat anteriorment, hi ha moltes altres raons per les quals una persona pot configurar el seu perfil perquè no coneguis quan va ser l'última vegada que vau ingressar al vostre compte. A continuació, coneixeràs alguns motius d'aquesta acció.

Per què la gent amaga la seva última connexió a WhatsApp?

WhatsApp és una de les principals aplicacions utilitzades per comunicar-se, això pel fet que actualment li dóna la possibilitat a més de 2 mil milions de persones mantenir connectades amb altres usuaris del món. No obstant això, alguns dels ajustaments prèviament establerts no són del tot agrat per a tots, per això, ara hi ha actualitzacions on l'aplicació t'ofereix l'opció de mantenir el teu perfil més segur i privat.

Aleshores, segurament et preguntes per què la gent oculta la seva última connexió a WhatsApp? I segons alguns estudis, les raons poden estar determinades depenent del temps en què uses la xarxa social i les teves ocupacions. Potser, per alguna raó, has d'ingressar al teu compte, però no tens temps o desig de respondre el missatge d'algun contacte, i tampoc vols que conegui la informació del teu darrer accés, aleshores la solució per a això és activar la nova configuració.

Heu de tenir en compte que, els motius per ocultar l'hora de la vostra última connexió també varien d'un usuari a un altre. Per aquesta raó, en aquesta secció coneixeràs algunes de les raons més freqüents:

Tenir privadesa

El motiu principal i utilitzat per la majoria dels usuaris és per mantenir protegida la seva privadesa, així t'assegures que cap dels teus contactes pugui conèixer l'hora de la teva última connexió.

Aquesta decisió es pren sobretot en aquells casos on les persones estan molt ocupades, però en certs moments del dia poden ingressar al WhatsApp i no volen que els altres ho sàpiguen. No obstant, no t'has d'oblidar que, si obre la conversa igualment apareixeràs »En línia», però quan surtis de l'app, no tindrà coneixement de la teva última connexió.

Una de les opcions per evitar aparèixer »En línia» és llegir els missatges des de la barra de notificacions, així no heu d'obrir l'aplicació ni la conversa.

Per evitar problemes

És un dels principals motius i això és perquè, en ser una xarxa social són moltes les persones que et poden escriure per a diferents situacions. Una pot ser per començar una discussió, per exemple; llavors la millor opció és desactivar la darrera connexió i així l'altra persona no té coneixement de quan vas estar dins del teu compte, donant-te l'oportunitat de respondre quan et sentis preparat.

Per no interactuar amb els contactes

Aquest és un motiu similar a l'anterior, però aquest s'enfoca més a no voler respondre o no tenir el temps disponible per fer-ho. Desactivant la darrera connexió, cap usuari podrà conèixer l'activitat que tens al teu compte.

Evitar distreure't

Com que és una de les aplicacions més utilitzades al món, també és una de les que més temps consumeix. Lògicament, si una persona veu que la teva última connexió va ser fa pocs minuts, el primer que farà serà escriure't, i si no vols distreure't responent missatges, has d'activar l'opció.

Eviteu haver de respondre quan no us trobeu d'humor

Moltes vegades quan no respons un missatge i l'altre usuari veu que la teva darrera connexió va ser recentment, tornarà a escriure per fer preguntes com Per què no em vas respondre? o Per què no llegeixes el meu missatge? Si vols alliberar-te d'aquests missatges molestos o que t'incomoden, la millor opció és amagar aquesta informació.

Com puc amagar la meva darrera connexió?

Ara que coneixes els motius pels quals una persona pot amagar la seva última connexió, segurament vols saber els passos per activar aquesta opció, i veuràs com és de senzill:

  • Obre l'aplicació de WhatsApp.
  • Adreceu-vos als tres punts que apareixen del costat dret de la pantalla.
  • Allí has ​​de fer clic a l'opció de »Ajustaments».
  • Després, has d'ingressar a la de »Compte».
  • S'obre novament un menú, i has de prémer la primera opció »Privadesa».
  • Prem la opció de »Hora d'últ. Veu».
  • Quan obre el menú, apareixen diverses opcions, des d'ocultar l'última connexió per a tots els teus contactes, només per a alguns, per a ningú o per a totes les persones les tinguis agregades a la teva agenda o no.
  • Després de seleccionar l'opció, la configuració està ajustada segons les vostres preferències.

Com amagar la meva última connexió

Les opcions als dispositius de l'Apple, solen ser una mica diferents, però, has de seguir els mateixos passos una vegada que ingresses als ajustaments. Però, a WhatsApp per iPad, pots verificar tots els detalls de l'aplicació als equips amb el sistema operatiu iOS.

Has de tenir en compte que, en activar aquesta nova funció obtens avantatges, però també hi ha alguns desavantatges. Si escolliu l'opció d'ocultar la vostra última connexió per a tots els contactes, no podreu observar els últims minuts en què heu entrat al vostre compte.

D'altra banda, si la vostra selecció va ser exclusivament per a un grup de persones, pots veure la darrera connexió dels altres contactes que no es trobin dins d'aquest llistat. Com te'n vas poder adonar és una de les millors actualitzacions que ha tingut l'aplicació, i això és, gràcies al fet que els seus desenvolupadors es preocupen constantment en les opinions que reben dels usuaris i compradors.


El contingut d'l'article s'adhereix als nostres principis de ètica editorial. Per notificar un error punxa aquí.

Sigues el primer a comentar

Deixa el teu comentari

La seva adreça de correu electrònic no es publicarà.

*

*

  1. Responsable de les dades: Actualitat Bloc
  2. Finalitat de les dades: Controlar l'SPAM, gestió de comentaris.
  3. Legitimació: El teu consentiment
  4. Comunicació de les dades: No es comunicaran les dades a tercers excepte per obligació legal.
  5. Emmagatzematge de les dades: Base de dades allotjada en Occentus Networks (UE)
  6. Drets: En qualsevol moment pots limitar, recuperar i esborrar la teva informació.