Tablet Goodtel

Goodtel és una marca desconeguda per a molts. Es tracta d'una d'aquestes marques barates que ofereixen productes molt barats, però sense baixar-ne la qualitat, ni descuidar el que ofereixen. De fet, aquestes tablets solen tenir xifres de vendes força bones a Amazon, perquè els usuaris que les proven deixen molt bones opinions sobre elles, tenint en compte que es tracten de tablets low-cost. A més, una altra de les coses interessants és que vénen en packs amb molts accessoris inclosos.

Goodtel és bona marca de tauletes?

tablet goodtel per estudiar

És una marca de tauletes econòmiques, això us ha d'indicar que no podeu esperar prestacions com les de les marques més cares, però sí que compten amb una fiabilitat i qualitat molt bona per al preu que tenen. I si afegeixes tots els accessoris inclosos al pack (llapis digital, teclat extern, funda,…), és una cosa molt positiva que fa de les Goodtel una magnífica opció si no estàs buscant res de l'altre món.

Molts usuaris ja han comprat i provat aquests tauletes Goodtel, amb opinions molt positives, conformes amb la compra que han fet. Funciona com s'espera d'una tauleta així, sense sorpreses desagradables…

Quin sistema operatiu té una tauleta Goodtel?

Les tauletes Goodtel, com la immensa majoria, han optat per incloure el sistema operatiu Android. Aquest sistema de Google ve amb tots els serveis GMS, sense cap mena de limitació. Per tant, gaudiràs de tot el que pots esperar d'Android, amb Google Play, Chrome, YouTube, Maps, GMAIL, etc.

I una cosa molt positiva és que, a diferència d'altres tauletes barates que solen tenir versions antiquades del sistema Android, a les Goodtel trobaràs versions recents. Cosa que s'agraeix per obtenir sempre l'última i la millor compatibilitat amb les apps, més important encara tenint en compte que moltes de les marques barates no solen distribuir actualitzacions OTA, per la qual cosa tenir un sistema de versions obsoletes pot suposar una amenaça fins i tot per la seguretat.

Característiques d'algunes tauletes Goodtel

tablet goodtel

Si vols conèixer més de el que et pot oferir una tauleta Goodtel, hauries de conèixer algunes de les seves característiques tècniques més importants:

  • Ranura de la targeta microSD: gràcies a això podràs ampliar la memòria interna d'aquestes tauletes, sense haver d'esborrar fitxers o desinstal·lar apps quan la memòria es quedi petita. Pots fer servir targetes microSD amb què disposar d'espai suficient per emmagatzemar-ho tot.
  • Teclat Bluetooth i ratolí inclòs: al pack també solen incloure un teclat BT extern per connectar a la tauleta i un ratolí, de manera que podràs utilitzar la tauleta en mode portàtil, per escriure i manejar el programari i els videojocs com si ho fessis amb un PC. Això aporta molta comoditat a l'hora de fer-lo servir. A més també vénen amb funda, auriculars, adaptador per a la càrrega, cable USB OTG, drap per a la neteja i llapis digital…
  • pantalla IPS: els panells que fan servir les tablets Goodtel usen aquesta tecnologia LED per a una qualitat d'imatge molt bona, bons angles de visió, gamma cromàtica àmplia, i una excel·lent brillantor. Tot el que necessites per gaudir del vídeo i els jocs.
  • GPS: encara que és una tablet barata, també integra aquesta tecnologia perquè puguis fer-la servir com un navegador, o per emprar moltes altres opcions de geolocalització en les diferents apps.
  • Cambra dual: a més del micròfon integrat i els altaveus, també compten amb dues càmeres, una del darrere amb un sensor una mica més potent per a fotos i vídeo, i una altra davantera per poder fer autofotos i videotrucades.
  • altaveus estèreo: el sistema de so daquests tablets Goodtel també té bona qualitat, amb àudio estèreo per gaudir del contingut multimèdia.

D'on són les tauletes Goodtel?

Et sorprendrà saber que la marca Goodtel és de més a prop del que et pots imaginar. Aquesta marca té la seva seu a València, Espanya. Goodtel Group SL és l'empresa i que s'encarrega de distribuir maquinària i tot tipus de dispositius fabricats a la Xina (d'aquí els seus preus).

Això és un enorme avantatge, ja que pots comptar amb preus molt barats com altres marques xineses, però amb servei tècnic en espanyol ia Espanya, per si li passa alguna cosa, tenir sempre les espatlles cobertes. A més, compten amb atenció les 24 hores. Cosa que altres marques xineses no aporten i que potser et trobes desemparat en aquest sentit.

Tablets Goodtel: la meva opinió

A banda d'estar comprant un producte distribuït per una marca espanyola, i comptar amb totes les garanties, també ofereixen altres avantatges com el seu rendiment, sistema operatiu actualitzat i en espanyol, qualitat, preus baixos, i un paquet on s'inclou gran quantitat d'accessoris perquè la teva experiència sigui molt més còmoda.

Comparades amb altres marques barates similars, té una bona resolució de pantalla, qualitat de so, processador potent, bona capacitat de memòria, qualitat dels sensors de les càmeres, i una gran autonomia gràcies a les bateries de Li-Ion que munten de capacitats de fins a 8000 mAh, cosa que et permetrà fer-la servir durant moltes hores sense preocupar-te de la càrrega.

Això sí, si busques el millor rendiment i prestacions, aleshores hauries de pensar en marques cares com ara Apple, Samsung, Lenovo, Xiaomi, Huawei, etc.