Tablets per a estudiants

Els estudiants necessiten dispositius tecnològics per realitzar treballs, mantenir-se en contacte amb companys per a treballs col·laboratius, per prendre apunts, estudiar, o per a classes en línia. Els tablets per a estudiants són una fantàstica opció per aportar a l'estudiant tot el que necessita en un aparell compacte i que podran portar a la biblioteca, a l'aula o fer servir mentre van al transport per no perdre ni un segon de temps. Hi ha infinitat de tablets, el que fa més complicat triar una bona tablet per a estudiants. Però amb aquesta guia podràs comprendre millor les característiques que hauria de tenir i quines són les millors marques i models que s'adapten a aquestes necessitats estudiantils…

Millors Tablets per a estudiants

Els millors tauletes per a estudiants que pots comprar actualment són les següents, totes elles amb les millors característiques pensades per al món acadèmic:

Lenovo M10. La més barata

Lenovo és una marca que té diverses tauletes d'enorme interès per a estudiants. Aquest model té un mida de 10,1 polzades. Al seu interior hi ha un processador Snapdragon 652, acompanyat d'una RAM de 3 GB i 32 GB d'emmagatzematge intern. El so és un altre aspecte que hi destaca, de gran utilitat si s'hi han d'escoltar vídeos o cursos.

La bateria és enorme, de 9.300 mAh, que sens dubte dóna una gran autonomia. Perfecta per fer servir durant hores, fins a unes 18 hores segons la marca. Per això, una bona opció per a un ús més intens. Molt completa.

Huawei MediaPad SE

Aquesta seria la primera opció. La Huawei MediaPad ES. És lleugera, ràpida, barata i amb bona pantalla (10,4 polzades). És una tauleta de la marca Huawei el que és sinònim de qualitat a un preu competitiu. En poc temps aquesta tauleta s'ha col·locat a la posició més venuda a Espanya ple de bones paraules per part dels consumidors. A més hem de tenir en compte que és molt més versàtil que només donar-li un ús per a estudiants, de manera que la podem fer servir fora d'hores de treball.

funció multifinestra i no tindràs molta opció de càmera encara que estigui millorada respecte al model anterior, però no la necessites gaire si estàs pensant a fer-la servir per llegir i escriure. És venuda per uns 200 euros aproximadament i pots comprar la Huawei MediaPad T10 més amunt al millor preu que hem trobat a la xarxa.

Galàxia Tab A8

Possiblement una de les tauletes més populars de la marca coreana entre estudiants. Té una pantalla de 10,5 polzades de mida. Arriba amb una RAM de 4 GB i 64 GB demmagatzematge intern. A més, destaca per una gran bateria, que dóna una bona autonomia, equipada amb Android 11 i amb Samsung TV Plus per veure la tele a qualsevol lloc.

Una tauleta completa, amb una bona autonomia i una pantalla de grans dimensions. A més, té un preu inferior al que veiem en molts models de Samsung. Això la fa molt més accessible per als estudiants.

Chuwi Hi10X

Una de les tauletes de Chuwi més conegudes d'aquesta marca xinesa, a més de les més versàtils i que la fan molt completa per a estudiants. És una mica més petita, amb una pantalla de 10,1 polzades de mida. Té processador Intel N4100 de 4 nuclis, una RAM de 6 GB i 128 GB demmagatzematge intern. Lemmagatzematge es pot ampliar amb microSD. La bateria és de 8000 mAh.

Una bona tauleta si es vol una mica més compacta, però que té una bona potència i permet portar diverses tasques alhora sense gaires problemes. A més de tenir un fantàstic preu i de venir equipada amb Windows 10 Home en comptes d'Android.

Samsung Galaxy Tab S7 FE

Una altra interessant tablet de Samsung, que té una pantalla de 10,5 polzades de mida. Ens trobem amb 6 GB de RAM i 128 GB demmagatzematge, que es pot ampliar de forma senzilla amb microSD. És un model versàtil, que es pot fer servir sense problemes a l'hora d'estudiar-hi.

Té una bona bateria, amb una capacitat de 7040 mAh, que promet una bona autonomia. En combinació amb el sistema operatiu, és una de les més equilibrades en aquest camp. És un model una mica més premium, més car, però per als que busquen una tauleta més versàtil, que puguin utilitzar també fora de l'estudi.

Amazon Fire HD 10

Amazon té també una gamma de tauletes molt interessants. Aquest model té una pantalla de 10 polzades de mida, amb resolució HD. És una mica més petita, però molt còmoda i ideal per llegir. A més de ser una de les més barates que ens podem trobar al mercat. Podeu triar entre 32 GB d'emmagatzematge en la mateixa.

La bateria ens dóna una autonomia de fins a 12 hores. Si es busca una tauleta que tingui un bon rendiment i compleixi en tot moment, a més de tenir un preu baix, és una de les millors a tenir en compte.

iPad Air

Possiblement una de les tauletes més recomanades per a estudiants en molts casos. Té una pantalla de 10,9 polzades de grandària. A l'interior de la mateixa ens trobem amb 6 GB de RAM i 256 GB d'emmagatzematge intern. Compleix molt bé quant a funcionament, a més de tenir un fantàstic so, que supera el de moltes tauletes al mercat.

OFERTA Apple 2022 iPad Air...
Apple 2022 iPad Air...
No hi ha valoracions

Lleugera encara que no barata quant a preu i que compleix perfectament la seva comesa, sobretot si simplement vols llegir, navegar una mica, executar les aplicacions més potents i poder fer consultes. Una bona tauleta per a estudiants. També tens altres models d'iPad que val la pena valorar.

CHUWI Ubook X Pro

Una tablet amb Windows 10 com a sistema operatiu, per a aquells que no busquin una amb Android. Té una pantalla de 12 polzades de grandària. Al seu interior ens trobem amb un processador Intel Gemini Lake, acompanyat de 8 GB de RAM i 256 GB d'emmagatzematge intern. A més duna bateria de bona capacitat.

Una bona opció sobretot si es busca treballar més, ja que Windows 11 proporciona més eines de productivitat al dispositiu. Bon disseny, de qualitat, lleugera i potent. Una bona tauleta a tenir en compte per a estudiants, sobretot gràcies a un bon preu.

Microsoft Surface 3 Go

En darrer lloc ens trobem amb aquesta tauleta de Microsoft. Té una pantalla de 10,5 polzades de grandària. A l'interior de la mateixa ens trobem amb 4 GB de RAM i un emmagatzematge intern de 64 GB de capacitat. La bateria és un dels seus punts forts, amb una gran autonomia, de fins a 20 hores en funció de l'ús que se'n faci.

Permet, per tant, fer ús d'aquesta tauleta en tot moment al llarg del dia sense haver de preocupar-se. A més, destaca per tenir un preu molt inferior al de moltes altres tablets al mercat a Windows.

La tauleta més barata per a estudiants

per a aquells estudiants que estan buscant preus baixos sense renunciar a la qualitat i que siguin dispositius complets, també pots optar per aquesta altra alternativa que recomanem:

Samsung Galaxy Tab A7 Lite

Aquest model de Samsung té tot el que es pot esperar duna tablet, amb gran qualitat. No obstant això, el preu és força menor a altres d'aquesta marca. Un model compacte, amb una pantalla de 8.7 " amb bona resolució, bateria de 5100 mAh per aportar diverses hores d'autonomia, processador de bon rendiment i eficient basat en ARM, sistema operatiu Android, 3 GB de memòria RAM, i possibilitat entre triar 32 i 64 GB d'emmagatzematge intern tipus flaix. També podràs triar entre models WiFi i també models amb connectivitat LTE 4G, per afegir una targeta SIM amb tarifa de dades mòbils i poder connectar-te a Internet on sigui. Per descomptat, inclou micròfon integrat, altaveus estèreo, i dues càmeres, una davantera i una altra del darrere.

Tipus de tauletes per a estudiants

Entre les tauletes per a estudiants, hauries de diferenciar les diferents opcions que es presenten al mercat, ja que cadascuna pot satisfer un tipus d'usuari diferent, independentment del model o la marca. Els tipus són:

 • Amb llapis digital: Les tauletes que inclouen llapis digital (o si ho compres per separat), permeten dotar aquest dispositiu d'una sèrie de comoditats i possibilitats que no tindràs sense aquest gadget. Per exemple, podeu utilitzar la pantalla de la tauleta per agafar apunts a mà i fer esbossos que després podreu digitalitzar per compartir, emmagatzemar o imprimir. També pot ser genial per als estudiants d'art, podent dibuixar i pintar com si ho fessin sobre un llenç.
 • Pel col·legi: No hi ha tablet per a l'escola com a tal, però sí que hi ha alguns models que es poden adaptar millor a les necessitats dels nens i els àmbits escolars en funció de l'edat del nen. A més, solen incloure en alguns casos sistemes de control parental per evitar que accedeixin a contingut inadequat.
 • Per a la universitat: Igual que en el cas anterior, no hi ha models específics per al seu ús en entorns universitaris, però sí que hi ha tauletes amb unes característiques que s'adaptaran com a anell al dit per a aquests estudiants. Solen tenir una pantalla més gran, un rendiment més gran, amb teclat o llapis per facilitar l'escriptura, i on es puguin instal·lar multitud d'apps necessàries en aquests centres (treball col·laboratiu, emmagatzematge al núvol, ofimàtica,…).
 • Per estudiar i treballar: No són pocs els que treballen i estudien, o les famílies on es comparteix una mateixa tauleta per a diversos membres. Per tant, en aquests casos caldria comptar amb un dispositiu que pugui satisfer les necessitats de tots els usuaris. Tant en compatibilitat amb les apps favorites de cadascun, com en rendiment, capacitat d'emmagatzematge, etc. En aquests casos, optar per models com Samsung Galaxy Tab S7 o Apple iPad Air o Pro, o també la Microsoft Surface Go.
 • Per estudiar i subratllar: Les tauletes per estudiar i subratllar apunts en format digital haurien de tenir pantalles de 10 polzades o més, preferiblement les de 11 o 12″, ja que amb aquestes mides podràs veure el contingut amb una mida superior i no fer malbé tant la teva vista. A més, vigila que tinguin bones resolucions i taxes de refresc. Hi ha algunes tauletes de pantalla de tinta electrònica, o e-ink, per reduir la fatiga ocular, però no són molt habituals i hi ha menys marge per triar. D'altra banda, pensa en una tauleta amb bona autonomia perquè no et deixi tirat al mig d'una lliçó, i amb llapis digital per facilitar el subratllat, presa de notes als marges del document i així facilitar l'estudi.
 • Per estudiar i jugar: Molts estudiants, tant en edat escolar com en edat universitària, també voldran tenir moments de lleure i jugar a videojocs. Per això, hi ha alguns tablets molt recomanables per gaming, amb pantalles grans, bons temps de resposta i freqüència de refresc, i un maquinari potent per moure els jocs, com els Apple M-Series, Qualcomm Snapdragon 800-Series, o els Samsung Exynos . Tingues en compte que també compten amb una bona bateria que suportin aquesta càrrega de treball durant hores, i un espai demmagatzematge gran, per emmagatzemar tots els teus arxius i també albergar alguns videojocs que poden ocupar fins i tot diversos gigues.

Portàtil o tablet per estudiar?

És el dilema etern, si comprar un portàtil o és millor una tauleta per estudiar. Cada dispositiu té els seus avantatges i desavantatges, així que dependrà de les necessitats de cadascú. En principi, un portàtil 2 en 1 o convertible, o una tauleta amb teclat, poden ser les millors opcions per a tots, ja que tindràs el millor de tots dos. Les tauletes solen ser més lleugeres, compactes, a més de ser més barates en general. Cosa que per als estudiants, especialment per als de edat escolar, pot ser un avantatge. En canvi, els models de portàtils 2 en 1, convertibles, i tauletes més professionals i grans poden ser la millor opció per als alumnes de secundària oa universitat. Per als que cursin carreres de ciències, arquitectura, enginyeria, informàtica, disseny, etc., és probable que s'hagin de decantar millor per un portàtil amb més rendiment i compatible amb el programari CAD, editors, compiladors, virtualització, etc., que se solen fer servir. Això sí, en aquest cas, s'augmenta el pes i la mida d'això equips davant dels tauletes, així com el seu preu…

Per què necessito una pantalla gran?

Si t'estàs preguntant per què escollir tauletes de 10 o més polzades, la resposta és senzilla. I és que amb aquest tipus de pantalles podràs llegir més còmodament que amb una pantalla de 7 o 8 polzades. I no només això, també pots treballar amb un espai més gran, utilitzar funcions de finestres simultànies si ho necessites, i també et facilitaran veure vídeos tutorials o seguir classes en línia.

iPad per a estudiants?

la marca Apple és cara, i moltes vegades no s'adapta bé pel que els estudiants dels diferents cicles necessiten. Tot i això, és cert que tenen un bon rendiment, qualitat i ofereixen una eina d'estudi professional i segura. A més, moltes vegades el preu no està justificat per fer-la servir simplement per prendre apunts, o per estudiar documents, etc. Per això, només t'hauries de plantejar comprar un iPad si tens prou diners per permetre-t'ho (i per mantenir-lo, ja que els seus accessoris i algunes apps de l'App Store són cares). A qualsevol altre cas, hauries d'optar millor per una tauleta amb Windows, Android, ChromeOS, etc., on trobaràs més varietat i preus més moderats. Pensa també en la compatibilitat del programari que s'usa en aquests entorns, hi ha escoles o centres que solen utilitzar les seves pròpies apps a classe, i no totes són compatibles amb iPadOS, mentre que sol ser més fàcil que sí que ho siguin per Android, per exemple …

Uf, no puc gastar tants diners…

Existeixen tauletes molt econòmiques també. Algunes per menys de 200€ i fins i tot per menys de 100€. És cert que aquestes tauletes pot ser que estiguin una mica més limitades, encara que hi ha alguns models barats, com les marques xineses que aporten molt per molt baix valor. A més, són més que suficients per escriure i llegir documents o navegar, que és el que més farà un estudiant.

Com triar la millor tablet per a estudiants

tablet per estudiar Els estudiants generalment no solen comptar amb ingressos, i els que tenen feines, solen ser feines a mitja jornada o en l'època de vacances que no donen massa diners. Per tant, els pressupostos amb què es compta per adquirir un d'aquests dispositius poden ser una mica ajustats, i això limita molt la capacitat d'elecció. No obstant això, hi ha algunes característiques clau que prioritzar per aconseguir el millor pel mínim preu possible. Per exemple, la pantalla és un dels aspectes més importants, atès que passaràs hores llegint durant els estudis, subratllant, o prenent apunts. Per això és preferible que tingui una mida més gran i que la resolució i el panell sigui el millor possible, com els IPS i fins i tot una AMOLED. Per la resta, la veritat és que la majoria de tablets inclouen tot el que un estudiant mitjà hauria de necessitar. Tret que tinguis interessos molt específics, qualsevol tablet amb pantalla gran podria ser bona. Però si vols conèixer quin tipus de especificacions tècniques són més importants, aquí les tens:

Autonomia

Les classes solen durar unes 6 hores de mitjana, de manera que haurien de tenir una autonomia mínima que superi aquest temps i que no et deixi sense bateria al mig de la jornada. A més, comptar amb algunes altres extra no estaria de més, ja que molts estudiants aprofiten mentre viatgen amb autobús o metro per repassar o acabar certs treballs, o necessiten tenir un marge per a les tasques un cop surten del col·legi o universitat. Hauries de pensar en tablets amb almenys 6000 mAh, i com més gran sigui la pantalla i més potent sigui el maquinari, més gran hauria de ser perquè suporti totes aquestes hores. Algunes de les tauletes analitzades anteriorment compleixen amb escreix aquesta característica, per la qual cosa són fantàstiques.

Conectivitat

La majoria inclouen connectivitat WiFi i Bluetooth, per poder connectar-te a la xarxa del centre d'estudis o la de casa teva, biblioteca, etc., així com per connectar teclats externs, llapis digitals, auriculars sense fil, etc. També solen incloure altres ports com el USB-C/microUSB per a càrrega i transferència de dades, o el jack de 3.5 mm per a auriculars amb cable o altaveus externs. Però si desitges una tauleta que puguis connectar a Internet en qualsevol lloc, com el teu smartphone, hauries de pensar en adquirir-ne una amb LTE per poder-te connectar al 4G o 5G. Només necessitaràs afegir una targeta SIM amb una tarifa de dades per gaudir de connexió siguis on siguis.

Possibilitat de connectar teclats o un llapis per prendre notes

tablet per a l'escola Els teclats externs generalment es connecten mitjançant Bluetooth, encara que hi ha algunes excepcions en alguns 2 a 1 on tenen un altre tipus de connexió física. Pensar en comprar una tauleta amb un teclat, un 2 en 1, o adquirir un teclat independent per afegir a la tauleta és una magnífica idea. Gràcies a aquest teclat podràs manejar les teves apps d'una manera millor, i escriure textos llargs més ràpidament sense necessitat d'usar el teclat en pantalla i anar prement lletra a lletra amb el dit… El mateix passa amb els llapis digitals, que també es connecten per BT i permeten prendre apunts a mà escrivint directament sobre la pantalla de la tauleta, o dibuixar, pintar, etc. Una enorme ajuda per a estudiants de tota mena, especialment els de creativitat.

Mode PC

Moltes tauletes Android compten amb una manera anomenada Funció PC, o Mode PC, o també Mode Escriptori. Això pot ser útil quan connectes un teclat extern es transformi en un «portàtil», passant d'una manera a una altra ràpidament.

Panell de la pantalla i resolució

Com he comentat al principi, la pantalla és una de les coses més rellevants a les tauletes per a estudiants. Sempre és preferible triar mides de 10″ o més, per poder llegir i treballar còmodament amb ells sense forçar massa la vista en una pantalla mínima. Però no només la mida importa aquí, també el tipus de panell. El millor és un IPS LED, que compten amb prestacions molt equilibrades en tots els aspectes. Les pantalles OLED també poden ser una bona elecció, amb colors negres més purs, i menys consum, encara que estan en desavantatge amb els IPS en alguns aspectes. El panell, sigui el tipus que sigui, que tingui una gran resolució, com la FullHD o superiors, i així podràs veure les imatges més nítides i comptaràs amb més densitat de píxels.

Processador

tablets per a estudiants Pels usos que habitualment li dóna un estudiant no és necessari triar els SoCs més potents que existeixen, encara que si els utilitzaràs per a alguna cosa més, com per a videojocs, és probable que vulguis comptar amb un dispositiu una mica més potent. Tant els xips Apple A-Series, com els M-Series, així com els Qualcomm Snapdragon 600, 700 i 800-Series són dels més poderosos. També serien fantàstiques opcions els Qualcomm Snapdragon 400, els Samsung Exynos 9000-Series, els HiSilicon Kirin, o els Mediatek Helio i Dimensity. De tots ells, per a gaming, potser el millor sigui el Snapdragon 800, ja que compta amb una GPU Adreno molt prometedora.

Mínim de memòria RAM

Per acompanyar les unitats de processament del SoC s'hauria de tenir memòria suficient per alimentar aquests processadors i que així el programari s'executi de forma ràpida i fluida. Apostar per tablets amb 3 o 4 GB com a mínim és la millor opció. Si en tenen més que això, molt millor.

emmagatzematge intern

Pel que fa a l'emmagatzematge intern, també és important que sigui de almenys 64 GB com a mínim, o més si és possible, ja que així podràs descarregar i emmagatzemar tots els fitxers que necessitis i instal·lar multitud d'apps i actualitzacions sense que et falti espai i hagis de començar a fer neteja o començar a pujar al núvol… El 99% de les tablets són memòries tipus flaix o eMMC, però n'hi ha algunes, com les 2 en 1, que inclouen discos durs SSD, i això ja són paraules majors, amb accessos (lectura i escriptura) molt ràpids per guanyar en rendiment. D'altra banda, també cal distingir entre:

 • Tablets amb ranura per a targetes de memòria: en aquest cas, la memòria interna no és tan rellevant, ja que sempre podràs fer servir una targeta microSD per ampliar la capacitat, alguns models accepten fins a capacitats d'1 TB o més.
 • Tablets sense ranura: en aquest cas és vital que optis per la capacitat més gran que et permeti el model que has triat, o et penediràs a la llarga en veure que no tens espai suficient.

Beneficis d'usar una tauleta per estudiar

estudiar amb tablet A més de les característiques de si mateixes de les tauletes, amb gruixos molt prims, mides compactes que es poden portar en una carpeta o motxilla fàcilment, i facilitat dús, versatilitat, preu, autonomia, etc., també es poden destacar altres prestacions interessants. Per exemple, l'enorme varietat d'apps que hi ha disponibles per a aquests dispositius mòbils és immensa, amb possibilitats gairebé per a tot, des de streaming, ofimàtica, lectura d'ebooks, agendes, videotrucades i comunicació, navegació, idiomes, i un llarg etc. Fins i tot hi ha multitud d'apps especials per a l'educació i per a totes les edats, així com apps per a gamificació de l'aprenentatge, és a dir, per aprendre jugant.

Desavantatges d'usar una tauleta per estudiar

Entre els desavantatges dutilitzar una tablet, especialment si compta amb una pantalla petita, és que no resulta tan còmode per estudiar o treballar-hi, ja que acabarà cansant o hauràs d'estar constantment ampliant la pantalla per veure bé. D'altra banda, també tenen menor rendiment que els PCs de sobretaula o portals, per la qual cosa estaran més limitades. Un altre punt negatiu a destacar és que són molt incòmodes per escriure amb el teclat en pantalla tàctil, però si afegeixes un llapis digital o un teclat extern això pot canviar i equiparar-se a la comoditat dun ordinador convencional.

Estudiants que més usen una tauleta per estudiar

Els estudiants que més solen fer servir tablets per estudiar són els de secundària o els d'universitat, ja que resulten molt pràctics per fer els treballs de classe, prendre apunts, gravar les classes per repassar a casa, per a les classes telemàtiques, etc. A més, també poden fer vegades un lector de llibres digitals, per la qual cosa podràs tenir la teva biblioteca sencera en un dispositiu lleuger i compacte per llegir i aprendre on necessitis. Algunes professions com les carreres tècniques, o les de ciència com els metges, també poden aprofitar les càmeres d'algunes tauletes per aprendre d'una manera més gràfica gràcies a la realitat augmentada. També podran utilitzar els assistents virtuals per consultar dades concretes mitjançant ordres de veu. No obstant això, cada cop és més freqüent que molts centres de primària també estan implantant tablets a les escoles, així com altres centres educatius. En aquests casos, els mateixos centres doten els menors d'apps i material per a l'estudi, de vegades apps desenvolupades per o per al centre mateix i que poden permetre un contacte directe alumne-professor, compartir treballs, i més.

Les 10 millors apps per a estudiants amb tauletes

nena estudiant amb tablet Si adquiriràs una tauleta per estudiar o si ja en tens una, hauries de conèixer-ne algunes apps que poden ser les més pràctiques per al dia a dia de l'estudiant:

 1. Horari: aquesta app d'Android us permetrà organitzar les classes i horaris de forma senzilla. Així podràs saber què et toca a cada moment i dia. També permet establir recordatoris d'exàmens, tasques a fer, etc.
 2. Calamar: aquesta altra app permet prendre apunts de forma molt còmoda i també pot ser fantàstica per emplenar formularis digitals. .
 3. WolframAlpha: permet cercar informació de qualsevol tipus de forma molt ràpida, per a càlculs, mesures, gràfics, funcions, etc. Per això, pot ser una gran companya per als estudiants de ciències.
 4. EasyBib: quan realitzes feines, especialment a la universitat, hauràs de citar les fonts d'on vas agafar la informació. Una bona manera de fer-ho, per facilitar-te la feina, és fer servir aquesta app que permet generar cites bibliogràfiques. Només caldrà escanejar el codi d'un llibre o introduir-lo manualment.
 5. Google Drive: per descomptat l'emmagatzematge al núvol no podia faltar, per compartir documents amb altres companys o professors, i per guardar tots els documents que no vols perdre mai, fins i tot si la teva tauleta es fa malbé. Allà estaran accessibles des de qualsevol altre dispositiu, cosa que resulta molt pràctica.
 6. Fintonic: per controlar l'economia dels estudiants, una cosa crítica en molts casos en què es depèn de l'aportació paterna, pots utilitzar aquesta app per controlar les despeses.
 7. Traductor de Google: si estàs estudiant idiomes, o si no en tens idea, necessitaràs aquesta pràctica app per traduir documents i textos, i webs de forma ràpida. A més, permet llegir i escoltar la pronunciació en multitud d'idiomes, cosa que també serveix d'ajuda. També comptes amb una infinitat d'apps per aprendre idiomes com Duolingo, ABA English, Babble, EWA, i un llarg etc.
 8. Coursera: si vols fer cursos extra de forma online per ampliar els teus coneixements d'alguna matèria, plataformes MOOC com aquesta tenen la seva pròpia app per facilitar-te l'accés al contingut. És fàcil de fer servir i et permet tenir els teus temes ordenats.
 9. Rellotge despertador de cicle de son: una altra de les coses que més preocupa els estudiants és l'estrès pels exàmens, pels treballs que han de fer, etc. Per no emmalaltir, pots fer servir apps molt pràctiques per analitzar els cicles del son, reduir l'estrès i organitzar-te millor, com aquesta app perquè el teu somni sigui el millor possible.
 10. diccionari RAE: moltes carreres necessitaran un bon diccionari per consultar termes, i què millor que l'app oficial de la RAE (Real Acadèmia Espanyola). Et permetrà tenir totes les definicions a l'abast de la mà.

Conclusió i opinió

En conclusió, la millor tauleta per a estudiants és aquella que et puguis permetre i que millor s'adapti a les teves necessitats. No hi ha un dispositiu bo per a tothom, encara que els recomanats aquí siguin les millors opcions per a la majoria dusuaris. Si desitges una recomanació una mica més concreta, aleshores hi ha dues bones opcions que destaquen per sobre de la resta per les seves característiques. Una és la Huawei MediaPad T5, que per molt poc té un maquinari molt potent, i una fantàstica qualitat. No obstant això, si el que busques és una mica més assequible, pots anar a l'assegurança amb una Samsung Galaxy Tab A7. Amb aquesta última no tindràs sorpreses desagradables com passaria amb algunes marques barates desconegudes…