Tablet Yotopt

Si estàs buscant una tauleta molt barata ja que al seu torn sigui de qualitat i amb algunes innovacions interessants, aleshores has de conèixer la marca YOTOPT. Potser no és una marca coneguda, però la veritat és que s'ha posicionat entre les més venudes d'Amazon. I això vol dir que cada vegada més usuaris estan confiant en aquestes tauletes. A més, aquest fabricant xinès t'ofereix una tauleta nova al preu del que costen altres de segona mà, però sense els problemes que aquest tipus de dispositius usats podrien amagar…

YOTOPT és bona marca de tauletes?

Com que no és una marca coneguda és un dels dubtes més freqüents. Però les tauletes de Yotopt destaquen per la seva qualitat i preu reduït. Aquest tipus de tablets xineses low-cost estan sent tot un èxit a les plataformes de venda en línia. I és que tenen algunes característiques típiques d'una marca cara, però per molt menys. Un estalvi molt important que pot ser la salvació per a tots aquells que no es poden permetre una tauleta més cara.

Les característiques tècniques d'aquestes tauletes també són força bones si es comparen amb altres de preus similars. En definitiva, per això costa una d'aquestes tauletes serà complicat que trobis altres marques conegudes que t'aportin el mateix.

Les tauletes Yotopt vénen en idioma espanyol?

jocs en tablet yotopt

Com que són productes xinesos destinats per al mercat de la Xina i oberts a la resta de països a través de plataformes de vendes en línia, solen venir configurades en un idioma més «internacional», com és l'anglès. Però cap problema, ja que es poden configurar perfectament perquè estiguin en espanyol o en qualsevol altra llengua que vulguis. Per poder-la configurar, només heu de seguir aquests passos:

 1. Obre l'app Settings (Paràmetres).
 2. Aneu a l'apartat Languages ​​and Input (Idiomes i entrada de text).
 3. Després a Languages ​​(Idiomes).
 4. Allà trobareu una opció per poder afegir l'idioma Spanish (Català).

D'altra banda, les tauletes Yotopt solen venir amb un teclat extern per Bluetooth. Aquests teclats us permetran utilitzar la tauleta com si fos un portàtil, per escriure d'una manera més còmoda sense utilitzar el teclat en pantalla de la pantalla tàctil. Tot i això, solen tenir una distribució també anglesa. Per solucionar això, pots fer servir els típics adhesius que venen amb la distribució espanyola i remapejar el teclat amb la Ñ… En haver configurat l'idioma al sistema operatiu, el teclat funcionarà com un teclat espanyol.

Quin sistema operatiu té una tauleta Yotopt?

Les tauletes Yotopt tenen el sistema operatiu Android de Google preinstal·lat, amb tots els serveis GMS, perquè no trobis res a faltar. A més, solen tenir una versió força recent, cosa que altres tauletes barats i de marques xineses no tenen i que pot resultar un problema si el fabricant no aporta actualitzacions.

Juntament amb Android, també solen venir amb alguns afegits, com el programari DuraSpeed. És una funció que pot permetre que les apps s'executin en segon pla. En canvi, no té gaire bloatware molest com altres marques, ni tampoc una capa UI modificada, només Android pur…

Els tauletes Yotopt són els millors en relació qualitat-preu?

Aquests tablets no són els més barats del món, hi ha altres marques low-cost que poden tenir preus una mica inferiors, o alguns indis que són extremadament barats. Però els seus models donen la talla i els usuaris solen estar satisfets amb la compra, ja que compten amb una millor relació qualitat-preu davant d'altres marques desconegudes.

Característiques d'algunes tauletes YOTOPT

Si t'interessa conèixer algunes de les característiques tècniques més destacades dels models de tablet Yotopt i que això t'ajudi a prendre una determinació sobre la compra, en pots veure algunes en aquesta llista:

 • pantalla IPS: Els panells IPS (In-Plane Switching) és una tecnologia derivada de les pantalles LCD LED. Aquest tipus de panell ha millorat a les tecnologies anteriors, sent una de les favorites per la majoria dels fabricants pel fet que ofereixen fantàstiques prestacions i qualitat d'imatge, així com una bona brillantor per veure-les fins i tot en entorns amb força llum ambiental, bona gamma de colors, i bons angles de visió.
 • Processadors OctaCore: Les tablets Yotopt solen estar força ben dotades quant a maquinari. Compten amb SoCs basats en ARM amb fins a 8 nuclis de processament i GPU de bon rendiment per executar tota mena d'apps sense bloquejos. Una experiència fluida i que serà més que suficient per a la majoria dels usuaris que no necessiten una cosa extrema.
 • Memòria ampliable amb targeta SD: Un altre punt positiu d'aquestes tauletes és que tenen ranura per a targetes de memòria SD. Algunes marques, fins i tot marques molt populars com Apple, no les inclouen. Per tant, et veuràs obligat a comprar una tauleta més cara amb més capacitat de memòria interna perquè no se't quedi petita o acabaràs amb problemes d'espai. Tot i això, en comptar amb aquesta possibilitat podries estendre la memòria gràcies a aquestes targetes i així tenir sempre la capacitat que necessitis.
 • Xassís d'alumini: Això sol ser habitual en els models premium, per això crida latenció que una tablet Yotopt barata també ho tingui. S'han fabricat amb un disseny atractiu, materials de qualitat, i amb robustesa. Gràcies al xassís d'alumini es podrà dissipar encara millor la calor interna, per mantenir la temperatura en rangs adequats fins i tot quan la fas servir moltes hores seguides. Tot gràcies a la conductivitat tèrmica de l'alumini.
 • Cambra frontal i posterior: Aquestes tauletes Yotopt també inclouen càmera davantera i posterior. La càmera principal té un bon sensor per fer enregistraments de vídeo i fotografies, mentre que la davantera t'ajudarà a gaudir dels selfies i realitzar videotrucades amb els teus éssers estimats. Per descomptat, també integra altaveus i micròfon.
 • LTE i DualSIM: Aquesta tecnologia tampoc no és freqüent en els models més barats. Les marques cares solen incloure'ls als seus models més tops i cars. Gràcies a la connectivitat LTE també podràs fer servir una targeta SIM (o dues gràcies al DualSIM) per tenir una tarifa de dades i així estar connectat a Internet siguis on siguis. Sense necessitat d'estar a prop de la xarxa WiFi. És a dir, com si fos un telèfon mòbil.
 • GPS: També inclouen GPS integrat, de manera que podràs fer servir les opcions d'ubicació de les apps, marcar les fotos amb la teva localització, o utilitzar Google Maps i altres apps com a navegador per al cotxe, etc.
 • OTG: Els seus ports USB també solen ser OTG (On-The-Go), és a dir, una extensió que permet a aquests ports, no només carregar o transferir dades com la d'altres tablets, sinó també connectar altres dispositius externs. Per exemple, podeu connectar una memòria externa.
 • Altaveus estèreo: Les tauletes Yotopt també inclouen transductors de so de qualitat, amb dos canals d'àudio per poder escoltar tota la música i àudio que vulgueu en estèreo.

Donen problemes les tauletes Yotopt?

tablets yotopt

Aquestes tauletes Yotopt donen tants problemes com qualsevol altra tablet donaria. És a dir, en general no solen tenir més problemes pel fet de ser barates. No pots esperar un rendiment extrem com les marques cares, o que tinguin certes característiques per aquest preu, però això no significa que es facin malbé a les primeres de canvi.

Què fer si una tauleta YOTOPT no carrega

Si veus que la teva tauleta Yotopt no carrega en connectar el cable de l'adaptador, i veus que la icona de la bateria no mostra el símbol del raig per indicar que està carregant, llavors hauries de seguir aquests passos per tractar de solucionar el problema:

 1. El primer que heu de fer és assegurar-vos que està ben connectat i que el port de càrrega no està brut o estigui trencat.
 2. Prova-ho amb un altre carregador que tinguis a mà o amb el cable connectat a un USB del teu PC.
 3. Si funciona, ja saps que és problema del carregador, i hauries de substituir-lo per un altre.
 4. En cas que no funcioni, pot ser un problema del tablet o de la bateria. Tot i que això no sol ser freqüent…

Què fer si la tauleta YOTOPT no encén

Un altre problema que podria passar amb una tablet és que no encengueu. Aquest problema sol ser de maquinari, encara que també es pot deure a problemes amb el sistema operatiu o amb alguna app que estigui bloquejant-lo. Per intentar solucionar-ho, pots seguir aquests passos:

 1. El primer és verificar que la tauleta tingui càrrega. Si està carregada, llavors passa al següent pas, si no ho està carrega la tauleta. Sol ser habitual quan fa molt de temps que no es fa servir o quan la reps per primera vegada.
 2. Força un reinici mantenint el botó d'apagat/encès durant 10 segons. De vegades pot passar que està encesa encara que sembla que no ho està, més encara quan el LED s'encén o parpelleja. Això passa quan el sistema operatiu ha patit algun bloqueig o error i deixa la pantalla en negre.
 3. Si això no funciona, és probable que el problema sigui del maquinari i necessiti assistència tècnica.

Tablets Yotopt: la meva opinió

Si estàs buscant una tablet molt barata, completa, i que no sigui un desastre com altres marques barates desconegudes, Yotopt pot ser una bona opció amb bona relació qualitat-preu. Per molt poc tindràs una tauleta més que decent i amb funcions i accessoris que no les trobaràs en tauletes de gamma mitjana i fins i tot ni tan sols en algunes de gamma alta.

Poden ser estupendes per a estudiants que no comptin amb un pressupost massa elevat com per pagar altres marques cares, per als que s'inicien, per als petits de la casa, o per a aquells que compten amb altres dispositius a casa o PCs i busquen una tauleta només per fer-la servir per a coses molt puntuals i als quals no valdria la pena invertir en un dispositiu car.

D'altra banda, aquestes tauletes xineses no tenen maquinari ni programari molt desfasat, per la qual cosa tindràs tecnologia actual. Cosa que no sol passar amb altres low-cost, que tenen preus baixos a costa de donar-te un maquinari de fa anys o una versió d'Android antiquada. I, com vaig comentar abans, també és impressionant que en una tauleta barata tinguis GPS, USB OTG, LTE, etc.