Tauletes Chuwi

Espereu-vos és una altra d'aquestes marques xineses que estan fent parlar molt i la seva popularitat puja com l'escuma. De fet, s'ha posicionat com una de les que ven més en plataformes com Amazon. Això és gràcies al fet que ofereix productes amb disseny atractiu, i bona qualitat. És més, aquesta marca intenta imitar Apple, encara que amb un cost molt inferior com pots imaginar.

A més dels portàtils Chuwi que es van transformar en un èxit, també volen repetir els mateixos resultats amb les tauletes assequibles. Aquí podràs conèixer alguns dels models recomanats i tot el que has de saber sobre aquesta marca per decidir-te a comprar-ne una…

Chuwi és bona marca de tauletes?

tablet chuwi barata

La marca Chuwi ha aconseguit crear alguns models de tauletes molt interessants, amb una fantàstica relació qualitat-preu. Destaquen principalment per la pantalla i el disseny, que com podràs comprovar en veure'ls, intenten reproduir aquest estil que tant agrada d'Apple. Evidentment, tenen altres prestacions i característiques tècniques ben diferents, però no per això deixen de ser interessants per als usuaris que busquen una bona tauleta sense pagar una fortuna.

Aquest fabricant xinès es va fundar el 2004, a Shenzhen, una d'aquelles zones de la Xina plenes d'empreses de tecnologia. Des de llavors, ha apostat per tot tipus de dispositius mòbils amb sistema operatiu Microsoft Windows i processadors x86, així com també Android i ARM. Això aporta més riquesa d'elecció als usuaris, davant d'altres marques que només tenen models amb Android o només amb Windows com les Surface.

D'una banda tindràs el millor del món ARM, amb alta eficiència energètica i grans autonomies, així com totes les apps de Google PLay, o el millor de Windows i x86, amb rendiment i tot el programari que tens al teu PC, com Microsoft Office, etc.

Les tauletes Chuwi vénen amb idioma espanyol?

Els tablets Chuwi, en ser xinesos i destinats a aquest mercat, solen vendre's fora de la Xina configurats en anglès per defecte. Tot i això, això no és un problema, ja que pots accedir als ajustos de el sistema operatiu per posar el teu llenguatge nadiu, com l'espanyol.

Si comptes amb una tablet Windows, els passos són:

  1. Aneu al menú Inici (Start).
  2. Després dirigiu-vos a Configuració (Settings).
  3. El següent és fer clic a l'opció Temps i idioma (Time & Language).
  4. Des d'allà vas a Regió i idioma (Region & Language).
  5. Pots prémer el botó Afegeix (Add) per seleccionar Español (Spanish) a la llista i el teu país d'origen Espanya (Spain) en aquest cas. Un cop seleccionat, pots tornar a la pantalla principal.
  6. Allà veureu l'opció per configurar per defecte (Set a default).
  7. Fes clic a Download (necessites estar connectat a Internet) perquè es descarreguin els paquets corresponents al teu idioma i un cop estiguin llestos, hauries de tenir el sistema en espanyol.

Pel que fa als tablets amb Android, els passos són aquests altres:

  1. Obre l'app Configuració (Settings).
  2. Després dirigiu-vos a Paràmetres addicionals o busqueu les opcions d'Idiomes i entrada (Languages ​​& input).
  3. Des d'allà seleccioneu l'idioma que voleu per al sistema i el teclat, en aquest cas Español (Spanish).

Quin sistema operatiu té una tauleta CHUWI?

Com ja he comentat anteriorment, una tauleta CHUWI ve amb sistema operatiu Microsoft Windows 10 o amb Android. Les tablets amb Windows solen estar basades en xips amb arquitectura x86, per la qual cosa seran semblants a qualsevol PC. En canvi, les basades en Android inclouen xips amb arquitectura ARM.

Gràcies a això podràs comptar amb la possibilitat de triar entre Android com a sistema principal, i tenir un sistema lleuger i eficient, amb milions d'apps al Google Play i una facilitat d'ús elevada. O també pots optar per Windows, amb un bon rendiment i la possibilitat de fer servir el teu programari i videojocs favorits que tens al teu PC, com Paint, Office, Outlook, Photoshop, etc.

Cal destacar una altra dada d'aquestes tablets Chuwi, i és que els models com el Hi10 tenen dualboot, és a dir, inclouen dos sistemes operatius preinstal·lats per defecte. Per tant, durant l'arrencada de la tablet podràs triar si vols fer servir Windows 10 o si prefereixes fer servir RemixOS (un sistema operatiu basat en Android i compatible al 100% amb les seves apps). El millor de tots dos en un sol dispositiu…

Els tablets Chuwi tenen la millor relació qualitat-preu?

tauleta chuwi

Hi ha moltes marques barates que estan colpejant aquest segment de mercat de tablets low-cost amb bones prestacions i qualitat. Jumper, Teclast, Chuwi, Goodtel, Yestel, etc., en són algunes. Una gran competència per oferir la millor relació qualitat-preu del mercat. Per tant, qualsevol d'aquestes marques us oferirà molt per molt poc, motiu pel qual pot ser una compra mestra…

Tablets Chuwi: La meva opinió

A més de tot el que hem dit anteriorment, i aquesta relació qualitat-preu destacable de les tablets Chuwi, també té unes prestacions decents si es té en compte el preu tan baix d'aquests dispositius i un bon disseny. A més, escollint aquestes marques evitaràs fraus o marques estranyes que no són el que semblen o que et defraudaran, amb mala qualitat, pobra experiència d'usuari, etc.

Aquesta marca xinesa sempre s'ha caracteritzat per oferir dispositius bons, amb accessoris per aportar-te més comoditat a l'hora de fer-los servir, com un teclat extern acoblable (amb possibilitat d'escollir el teclat espanyol amb la Ñ) perquè puguis escriure o manejar els videojocs i apps sense necessitat de fer servir la pantalla tàctil, que pot resultar incòmoda per a certes tasques.

Una enorme versatilitat amb models com el Chuwi Hi10, una tauleta robusta, amb carcassa metàl·lica, i un acabat que és digne d'un model premium, però amb un preu sorprenent. Pel que fa al maquinari, també pot competir amb marques més cares, amb xips ARM i Intel Atom, sistema operatiu Microsoft Windows o Android, pantalles de grans dimensions, fantàstica autonomia de fins a 10 hores, i una qualitat d'imatge molt molt bona.

Pel que fa a connectivitat, també té l'habitual connexió microUSB o USB-C, jack d'àudio de 3.5mm, Bluetooth, WiFi, ranura per a targetes de memòria tipus SD i una cosa que no solen incloure'n d'altres: sortida de vídeo microHDMI.

Conclusió, una bona tauleta dins que es compara amb altres barats, i que pot aportar tot allò que necessita un usuari mitjà sense haver d'invertir grans quantitats de diners. A més, en pagar poc, també podran canviar amb més freqüència de tablets, sense que et remogui la consciència com passaria amb una tablet Apple, que una vegada el tens, creuaràs els dits perquè et duri el màxim possible i no hagis de tornar a desemborsar centenars deuros.