Tablet Teclast

La marca de tauletes Teclast és una altra d'aquestes marques xineses que està fent parlar molt. Aquest fabricant també compta amb altres productes informàtics com els portàtils. Tot i que és una completa desconeguda a occident, a poc a poc s'ha anat obrint buit i ja és una d'aquelles marques que estan entre les més venudes en plataformes com Amazon. Destaquen per la seva relació qualitat-preu, oferint molt per pocs diners.

Els usuaris que ja han provat aquestes tauletes han deixat comentaris positius, destacant-ne el rendiment i disseny sòlid. I és que, des de la creació d'aquesta companyia el 1999, ha esdevingut un referent de la tecnologia a la Xina, liderant el sector per la seva R+D, originalitat i capacitats sense elevar preus. Una manera de portar la tecnologia capdavantera a tothom facilitant-hi l'accés…

Característiques d'alguns tauletes TECLAST

tablet teclast barat

Si estàs decidit a comprar una tauleta TECLAST, o si encara no ho estàs, potser aquesta llista de característiques t'acabi de convèncer:

 • pantalla IPS: aquestes tauletes munten una de les millors tecnologies de panells LCD LED, com és la IPS (In-Plane Switching), una tecnologia que s'ha transformat en la favorita de la majoria de marques, fins i tot les més cares. Gràcies a ella es poden aconseguir qualitats d'imatge molt bones, amb una brillantor elevada, bons angles de visió, i una rica gamma cromàtica amb colors més vius.
 • Processador OctaCore: en comptes d'usar xips de 2 o 4 nuclis una mica més obsolets, aquestes tablets inclouen SoCs amb fins a 8 nuclis de processament basats en ARM per garantir una experiència fluida i un rendiment força bo en tot tipus d'apps.
 • Memòria ampliable amb targeta SD: algunes tablets, com les d'Apple, no inclouen ranures per a targetes de memòria SD. Això t'obliga a haver de pagar més per adquirir la tauleta amb més capacitat d'aquesta marca oa tenir problemes de capacitat en el futur, havent de desinstal·lar apps, no podent actualitzar les teves aplicacions, eliminant fitxers, etc. En canvi, amb aquestes targetes podràs ampliar la capacitat de memòria interna si se't queda petita a la tauleta Teclast.
 • Xassís d'alumini: això no és només qüestió de disseny i qualitat dels acabats o robustesa, també és positiu a nivell tècnic. Aquest metall té bona conductivitat tèrmica, per la qual cosa també ajudarà amb la temperatura dels xips, dissipant la calor millor que les fetes de plàstics.
 • Cambra frontal i posterior: per gaudir dels vídeos, les fotos, els selfies i les trucades de vídeo, aquestes tablets també inclouen una càmera posterior o principal, i una càmera frontal. No pots esperar sensors amb qualitats molt elevades per aquest preu, però sí que estan alhora que alguns smartphones actuals.
 • Android: compten amb sistema operatiu Android de Google, podent gaudir de tota la seva riquesa d'apps disponibles i amb tots els GMS (GMAIL, YouTube, Google Maps, Google Play,…) al teu servei, perquè no trobis res a faltar.
 • LTE: només algunes marques cares i models premium solen tenir aquest tipus de connectivitat. En canvi, Teclast demostra que una tauleta low-cost també la pot tenir. Gràcies a ella, pots fer servir una targeta SIM per disposar d'una línia de dades mòbils 4G i així estar connectat on necessitis, com si fos un mòbil, i sense necessitat de dependre del WiFi.
 • GPS: també tenen aquest dispositiu integrat per poder tenir constància sempre de la teva posició, fer servir la tauleta com un navegador amb Google Maps o apps similars, o utilitzar les opcions d'ubicació necessàries per a certes apps.
 • altaveus estèreo: disposen de dos altaveus per a so estèreo i de millor qualitat, podent gaudir així de la teva música, vídeos o jocs favorits.
 • Bluetooth 5.0: moltes tauletes, fins i tot algunes més cares i de marques conegudes, solen tenir tecnologia BT de versions més antigues, com la 4.0, 4.1, 4.2, etc. Però a les tablets Teclast tindràs connectivitat sense fils en la seva versió més recent. Així podràs treure el màxim partit a dispositius wireless que pots connectar, des d'auriculars sense fil, fins a llapis digitals, altaveus portàtils, teclats externs, intercanvi d'arxius entre dispositius, etc.

La meva opinió de les tablets TECLAST, val la pena?

Com he comentat, les tablets Teclast estan entre les més venudes a botigues com Amazon o Aliexpress. El motiu és que tenen una fantàstica relació qualitat-preu i són d'aquestes marques, com Yotopt o Goodtel, que ofereixen molt pel poc preu que tenen. Per tant, sí que val la pena si estàs buscant una tauleta funcional i sense ser massa exigent (no has de demanar, per aquest preu, les millors resolucions de pantalla, els panells més grans, la major de les autonomies del mercat, el millor rendiment , etc.).

Una fantàstica opció per als que s'estan iniciant, per a estudiants que no puguin pagar una altra cosa més cara, o per als que necessiten una tauleta per a un ús no gaire intensiu. Els productes Teclast en aquests casos us ajudaran a obtenir el que busqueu sense necessitat de gastar un euro de més.

On és el servei tècnic per a una tablet TECLAST?

tauleta teclast

Tot i ser una marca xinesa, hi ha un projecte per obrir la primera botiga Teclast a Espanya, el que seria molt positiu. La botiga estaria a Madrid, cosa com el que ja va passar amb la marca Xiaomi. A més, aquesta firma també està intentant crear una altra caserna general a Espanya per expandir-se pel mercat europeu, encara que al principi seria per a Espanya i Portugal.

Per tant, si tens dubtes o passa alguna cosa amb la teva tauleta, el més positiu és que podràs contactar-hi perquè t'atenguin en espanyol. Ho pots fer a través del seu correu electrònic: info@teclast.es

On comprar una tablet TECLAST a bon preu

La tablet Teclast no es troba en botigues habituals, ja que no és una marca coneguda com altres, però sí que la podràs adquirir a plataformes online com:

 • Amazon: és la millor opció per comprar una d'aquestes tauletes, i és que aquesta botiga ofereix més garanties de devolució, compres segures, i un bon servei. A més, trobareu el major nombre de models d'aquesta marca xinesa. I si sou Prime, recordeu que les despeses d'enviament són gratuïtes i tindreu preferència en els lliuraments de paquets.
 • Aliexpress: aquesta altra plataforma de venda xinesa i competència dAmazon pot ser una altra alternativa per trobar models de tablets Teclast. Els seus preus també són competitius, el problema és que en venir directament de la Xina, et podries trobar amb problemes de lliurament a les duanes, o amb venedors il·legítims als que pagaràs i no t'arribarà el paquet, ja que no sol tenir un sistema de verificació tan bo com Amazon per als venedors.
 • Ebay: aquesta altra web també venen tauletes d'aquesta marca i productes de segona mà. També aporta confiança i seguretat en els pagaments, per la qual cosa també pot ser interessant.