Si el 2017 t'has proposat aprendre música, fes un cop d'ull a Xifra Club

Durant el 2016 us vam mostrar una gran quantitat d'aplicacions que permetien aprofundir coneixements sobre diverses matèries que anaven des de les ciències o la geografia, fins a altres que a primera vista, oferien cursos de formació complets a camps com la programació. Entre totes elles, també n'hi ha moltes que fomenten l'aprenentatge musical, ja que, com hem esmentat diverses vegades, l'educació també ha patit canvis importants amb l'aparició dels suports portàtils.

Dins de les eines enfocades a la música, les més populars són aquelles que permeten adquirir més destresa en el maneig de la guitarra i el piano. Avui us explicarem més sobre xifra Club, una plataforma dirigida segons els creadors, a perfeccionar l'aprenentatge d'aquest primer instrument de manera senzilla. Serà capaç de satisfer les necessitats del públic o acabarà posseint els mateixos inconvenients que altres de la branca?

Funcionament

Xifra Club permet aprendre a tocar la guitarra a través de la reproducció d'una gran varietat de cançons a través de videotutorials. A l'hora d'escollir una pista, la pantalla dels terminals es dividirà en dues meitats. La superior albergarà el vídeo en si mateix en què algun usuari amb més coneixements, tocarà la pista en qüestió, mentre que a la inferior, apareixeran els trasts i les escales de la mateixa, cosa que servirà com a guia a través del mètode de xifrat .

xifra club pantalla

interfície

A la pantalla de l'aplicació, l'usuari podrà controlar diversos aspectes com ara afinació, la posició de la guitarra si és esquerrà o destre, o mostrar els diferents acords. Alhora, en un intent per ajustar-se a tots els públics, inclosos els que no tinguin massa experiència en el maneig de la guitarra, hi ha una funció que permet alentir la velocitat de reproducció de les cançons. Finalment, acull una altra característica enfocada a crear llistes amb els àudios favorits de cada usuari per reproduir-los amb posterioritat.

¿Gratuïta?

Com és habitual en aquestes plataformes, Xifra Club no té cap cost inicial, cosa que li ha servit per superar la barrera dels 10 milions d'usuaris. Tot i això, ha rebut algunes crítiques per petits errors de traducció a diversos idiomes o també, pels seus compres integrades, que poden arribar als 11 euros per element. Actualitzada al novembre de 2016, requereix Android 2.3 o superiors per executar-se.

xifra Club
xifra Club
preu: Gratuït

Penseu que Xifra Club pot seguir guanyant seguidors al llarg del temps o creieu que ja ha arribat al cim i que hi ha altres mètodes d'aprenentatge més efectius? Teniu disponible més informació relacionada sobre altres apps similars com Fretello perquè pugueu opinar vosaltres mateixos.


Deixa el teu comentari

La seva adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats amb *

*

*

  1. Responsable de les dades: Actualitat Bloc
  2. Finalitat de les dades: Controlar l'SPAM, gestió de comentaris.
  3. Legitimació: El teu consentiment
  4. Comunicació de les dades: No es comunicaran les dades a tercers excepte per obligació legal.
  5. Emmagatzematge de les dades: Base de dades allotjada en Occentus Networks (UE)
  6. Drets: En qualsevol moment pots limitar, recuperar i esborrar la teva informació.