Android 4.4 Kitkat vs iOS 7 : un duel a la cimera

iOS 7 vs Android Kitkat

les dues plataformes mòbils més importants del sector han actualitzat en dates recents els seus sistemes operatius amb l'objectiu d'oferir als usuaris la millor i més satisfactòria experiència possible; així com les funcions més avançades que permet el nivell de desenvolupament actual en equips que han d'entrar a una butxaca. Avui us portem una comparativa entre Android 4.4 Kitkat i iOS 7, dues peces de programari realment excel · lents.

Òbviament, la idea és no decantar-se per un sistema operatiu o per l'altre. Cadascú té les seves virtuts i per molt fans que siguem d'Apple, de Google o de qualsevol fabricant Android, entendrem que els de Mountain View tenen el seu fort en qüestions de personalització, amb el suport de tercers, mentre que la poma es mou com ningú al terreny de la optimització maquinari / programari i la responsivitat.

Pantalla de desbloqueig

Tot i els problemes que ha tingut iOS 7 integrant noves funcions a la pantalla inicial, sobretot en el tema de la seguretat, sembla que les darreres actualitzacions menors han aconseguit, d'una vegada per totes, acabar amb els diversos fallades i vulnerabilitats. En aquest sentit els iDevices ara ofereixen accés directe a la càmera, Al tauler de control inferior ia les notificacions.

iOS 7 vs Kitkat pantalla de desbloqueig

Encara que Google estigui un pas més enllà des de fa uns quants mesos, concretament des que va integrar els widgets, poques novetats s'han produït al respecte a Android 4.4. Sí que tenim, però, un accés més ràpid a les notificacions lliscant des de la part superior de la pantalla.

Pantalla d'inici i personalització

iOS 7 ha renovat per complet els icones i els fons de pantalla del sistema, fent el gir més espectacular que ha rebut la interfície des del 2007. A més, s'ha afegit el efecte parallax que afegeix un cert dinamisme a l'escriptori.

iOS 7 vs Kitkat pantalla inicial

Quant a Android 4.4, hem de diferenciar el cas del Nexus 5 de la resta de terminals i tauletes, almenys de moment. El nou smartphone de Google compta amb el launcher Experiència de Google, una interfície molt centrada en lús dels controls per veu. De tota manera, l'experiència en Android continua sent molt més rica en termes de personalització. Sense necessitat de jailbreak ni root, podem canviar l'aparença del nostre dispositiu de dalt a baix amb continguts de tercers.

Google Now vs Siri

Google i Apple parteixen de conceptes totalment diferents a l'hora d'implementar els respectius assistents personals. Els de la poma no volen “molestar” l'usuari a no ser que aquest hi vagi, per això Siri és un recurs que roman ocult fins que us demanem ajuda.

Google Now vs Siri

Per contra, Ara Google treballa en segon pla de manera constant per oferir-nos tota mena d'informació que ens pugui interessar. A més, com diem, el Nexus 5 ha facilitat l'accés per veu a l'eina i simplement dir “OK Google”, podem demanar ajuda al nostre terminal sense necessitat de tocar-lo.

Ambdós sistemes, de qualsevol manera, es troba en una fase embrionària del control per veu i, si bé contribueix a oferir una experiència satisfactòria, el control tàctil segueix abastant la majoria absoluta de les funcions.

Teclat i escriptura

google és el responsable de moltes de les millors aplicacions per al sistema Android, però, el teclat, al nostre parer, no és el seu fort. No és massa sensitiu i resulta fàcil errar a la pulsació. A més, el seu aprenentatge tampoc no és automàtic, sinó que hem d'anar afegint nosaltres mateixos les paraules al diccionari. El seu gran avantatge pel que fa a iOS és la funció Swype.

iOS 7 vs Kitkat teclat

El teclat dels iDevices és potser més sensitiu i encertat a l'hora d'escriure, però el corrector encara té molt per millorar. Si escrivim un text mitjanament llarg sense parar molta atenció a la pantalla, el més fàcil és trobar-nos amb un bon nombre de correccions fallides.

Game Center vs Play Games

Es nota que el Game Center d'iOS 7 és una aplicació notablement més madura. No només serveix per consultar èxits i trofeus, sinó també per desafiar els contactes i comparar nivells. Per als jocs suposa una eina realment profitosa, que a més dóna suport a la majoria absoluta de títols de la plataforma.

Play Games vs Game Center

Jugar a jocs, per contra, no té cap enllaç amb una part important dels jocs en Android ja que és una característica molt recent, així doncs, de moment és un recurs força més desaprofitat. De qualsevol manera, és interessant la seva integració amb Google+ per a aquells usuaris que utilitzin aquesta xarxa social.

Hi ha un altre bon nombre de camps que es poden comparar, però, no han variat gaire en els darrers lliuraments. Podeu consultar aquesta altra comparativa si voleu ampliar la informació.

font: Telèfon Arena.


Deixa el teu comentari

La seva adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats amb *

*

*

  1. Responsable de les dades: Actualitat Bloc
  2. Finalitat de les dades: Controlar l'SPAM, gestió de comentaris.
  3. Legitimació: El teu consentiment
  4. Comunicació de les dades: No es comunicaran les dades a tercers excepte per obligació legal.
  5. Emmagatzematge de les dades: Base de dades allotjada en Occentus Networks (UE)
  6. Drets: En qualsevol moment pots limitar, recuperar i esborrar la teva informació.