Aplicacions educatives. Prepara la tornada a les aules amb Curiosity

apps imatge

Les aplicacions educatives han incrementat la seva oferta en qüestió de pocs anys. Ara, és possible trobar centenars de Plataformes, gratuïtes i de pagament, que a grans trets, ofereixen unes característiques comunes i que majoritàriament giren al voltant de dos eixos: Els idiomes i les disciplines científiques amb un predomini de les matemàtiques, són les més populars tant en els nivells educatius més bàsics com als més alts.

Un dels factors que ha facilitat la incorporació dels suports portàtils a l'aprenentatge, és el fet que s'hi poden adquirir coneixements, en teoria, d'una manera més interactiva i entretinguda diferent de la que s'imparteix a les aules. Avui us parlarem de Curiositat, una d'aquestes eines que pretén unir lleure amb educació.

Funcionament

A través d'il·lustracions, petites infografies i clips de vídeo, Curiosity permet aprofundir en camps com la ciència, la tecnologia o la història passant per la psicologia, l'astronomia o la literatura. Alhora, ofereix una llista de articles escrits pels millors experts en diversos àmbits que també publiquen continguts a les revistes i diaris més prestigiosos del món en les seves respectives temàtiques. Com veurem tot seguit, té un petit component de xarxa social.

aplicacions educatives curiosity

L'actualització de continguts, clau a les aplicacions educatives

Un dels factors que pot garantir que una d'aquestes plataformes tingui o no èxit, és la vigència del que ofereix. Igual que pot passar amb els llibres de text, si es mostren continguts que queden descatalogats amb rapidesa, laprenentatge pot resultar erroni i al mateix temps, lapp pot perdre credibilitat. Per resoldre aquest problema, els creadors de Curiosity asseguren oferir nous temes cada 24 hores de manera que el procés daprenentatge és constant. Com dèiem abans, hi ha un petit factor de xarxa social que en aquest cas, es plasma tant en la manera de mostrar els arxius i explorar-hi, com en la possibilitat de senyal tots els favorits.

¿Gratuïta?

Com passa amb la majoria d'aplicacions educatives, aquesta tampoc no té un cost inicial. Tot i això, compta amb una limitació que pot frenar la seva expansió: Encara que és fàcil d'utilitzar i molt intuïtiva, està disponible només EN ANGLÈS almenys ara com ara. Desenvolupada per un equip de Chicago i actualitzada fa un mes, fins ara ha aconseguit acostar-se als cinc milions de descàrregues.

L'aplicació no s'ha trobat a la botiga. 🙁
L'aplicació no s'ha trobat a la botiga. 🙁

Creieu que eines com Curiosity poden tenir alguns obstacles que poden restar-los utilitat? Us deixem disponible informació sobre altres similars perquè pugueu opinar vosaltres mateixos.


Deixa el teu comentari

La seva adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats amb *

*

*

  1. Responsable de les dades: Actualitat Bloc
  2. Finalitat de les dades: Controlar l'SPAM, gestió de comentaris.
  3. Legitimació: El teu consentiment
  4. Comunicació de les dades: No es comunicaran les dades a tercers excepte per obligació legal.
  5. Emmagatzematge de les dades: Base de dades allotjada en Occentus Networks (UE)
  6. Drets: En qualsevol moment pots limitar, recuperar i esborrar la teva informació.