El meu Pad 2 vs Shield Tablet K1: comparativa

Xiaomi El meu Pad 2 Nvidia Shield Tablet K1

Avui enfrontarem a la El meu Pad 2 a una altra tauleta que ha vist la llum molt recentment, almenys de certa manera, i que sens dubte ha cridat també l'atenció pel seu gran relació qualitat / preu. Ens referim, per descomptat, a la Tauleta Shield K1, una versió lleugerament retocada de la shield Tablet original que es ven per un preu molt inferior i que ja no és només una gran opció per als més aficionats als jocs, sinó una alternativa que no es pot deixar de tenir en compte si busquem una tablet compacta i volem assegurar-nos d'aconseguir el màxim per cada euro invertit. Amb quina de les dues us quedaries vosaltres? Esperem que aquesta comparativa amb les especificacions tècniques de les dues us ajudi a decidir-ho.

Disseny

Totes dues tenen punts a favor a l'apartat de disseny que val la pena considerar, encara que les seves virtuts són molt diferents: en el cas de la El meu Pad 2, la gran millora que ens deixa respecte a la seva predecessora és una carcassa metàl·lica, que li presta uns acabats més elegants; al de la shield Tablet, el que brilla, més que l'estètica, és la funcionalitat, una cosa del que donen mostra, per exemple, els seus altaveus estèreo frontals, situats de manera que es potenciï al màxim l'experiència audiovisual sense que l'estorbin les nostres mans en sostenir-la.

Dimensions

Atès que la El meu Pad 2 està orientada a l'ús en posició retrat i la shield Tablet a l'ús en posició paisatge, el que més crida l'atenció en comparar-ne les dimensions són aquestes diferents proporcions (20,04 x 13,26 cm enfront de 2,21 x 12,6 cm). L'avantatge de la tauleta de Xiaomi és més clara, però, quan passem a considerar el seu gruix (7 mm enfront de 9,2 mm) i el seu pes (322 grams enfront de 390 grams).

Xiaomi Mi Pad 2

Pantalla

El fet que cadascuna tingui una orientació diferent respon, com sempre, a una relació d'aspecte diferent a les pantalles (4:3, optimitzada per a la lectura, davant de 16:10, optimitzada per a la navegació), encara que la superfície total de totes dues és molt similar (7.9 Polzades enfront de 8 Polzades). Si ens fixem en la resolució, en canvi, ja sí que veiem la balança inclinar-se del costat de la El meu Pad 2 (2048 1536 x enfront de 1920 1200 x), igual que succeeix amb la densitat de píxels (324 PPI enfront de 283 PPI).

Rendiment

Pel que fa al rendiment, les dues tauletes tenen molt del que presumir: la El meu Pad 2 munta un processador Intel de quatre nuclis amb una freqüència de 2,24 GHz i ens ofereix 2 GB de memòria RAM; la Shield Tablet munta el Tegra K1 que dóna nom a aquesta nova versió, de quatre nuclis també i amb una freqüència de 2,2 GHz, i al que acompanyen també 2 GB de memòria RAM.

Capacitat d'emmagatzematge

Si el que ens interessa és el model bàsic, no hi ha cap diferència entre aquestes dues tauletes i podem comptar amb disposar dels habituals 16 GB de memòria interna ampliables de forma externa a través de micro-SD amb totes dues. No obstant això, si volem una versió amb un disc dur de més capacitat, només la El meu Pad 2 ens ho ofereix (de 64 GB).

Tauleta Shield K1

Cambres

normalment la El meu Pad 2 treu avantatge a altres tablets similars pel que fa a la càmera frontal, mentre que pel que fa a la càmera del darrere solen empatar. Les càmeres de la shield Tablet, tanmateix, són diferents i, de fet, es produeix la situació inversa: la tablet de Xiaomi guanya a la càmera principal (8 MP enfront de 5 MP) i empaten a la cambra dels selfies (5 MP). Cal valorar, per tant, si les farem servir realment molt i quina amb més freqüència.

Autonomia

Tot i que només és la segona millor dada possible a l'hora d'estimar l'autonomia que podem esperar d'un dispositiu (l'important és el que ens deixen els tests independents, però encara no està disponible per a la El meu Pad 2), en capacitat de bateria la tauleta de Xiaomi porta un avantatge clar (6190 mAh enfront de 5197 mAh).

Preu

Aquesta és una dada especialment interessant per a les dues tauletes, encara que en el cas de la El meu Pad 2 està encara envoltat per la incertesa, atès que no es pot preveure quant exactament pujarà el preu al nostre país pels importadors. El preu inicial per a la Xina, en qualsevol cas, és difícilment millorable: 150 euros. El de la shield Tablet és una mica més alt, però a canvi la podem comprar directament des de la web de Nvidia: 200 euros.


Deixa el teu comentari

La seva adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats amb *

*

*

  1. Responsable de les dades: Actualitat Bloc
  2. Finalitat de les dades: Controlar l'SPAM, gestió de comentaris.
  3. Legitimació: El teu consentiment
  4. Comunicació de les dades: No es comunicaran les dades a tercers excepte per obligació legal.
  5. Emmagatzematge de les dades: Base de dades allotjada en Occentus Networks (UE)
  6. Drets: En qualsevol moment pots limitar, recuperar i esborrar la teva informació.