Quina és l'última polèmica que està protagonitzant Whatsapp?

WhatsApp escriptori

Dijous passat repassàvem la darrera onada de novetats, però també, polèmiques, que havien arribat a Whatsapp i és que, el fet de ser l'aplicació de missatgeria més utilitzada del món, fa que l'eina, ara propietat de Facebook, tingui un paper destacat a portals de tot el planeta tant a lhora de mostrar els seus avenços i actualitzacions, en teoria positives, com a lhora de veure més sobre les seves ombres.

Fa tan sols unes hores, ha sortit un nou front tant per a aquesta plataforma, com per a la seva propietària actual. Ara us explicarem més sobre ell i veurem com podria afectar-la en un moment en què la privadesa i la protecció dels usuaris està centrant molts debats i en què Facebook també ha estat al punt de mira després de les últimes filtracions massives de dades.

Una nova funció

Recentment, es confirmava l'aparició d'una característica de la qual es van fer ressò portals com WABetainfo gràcies a la qual, els usuaris podrien recuperar els continguts que haguéssim esborrat en el passat, ja fossin missatges, àudios o fins i tot GIFs. Aquesta característica seria similar a la de l'esborrament de missatges, ja que es podria utilitzar durant un període de temps que en aquest cas és de 30 dies.

La polèmica de Whatsapp lligada a aquesta novetat

Tot i això, la lletra petita estava en la forma a través de la qual els usuaris podien accedir de nou als arxius eliminats anteriorment: Whatsapp emmagatzema tot en els seus servidors encara que ja no es trobin a les memòries dels dispositius, el que en teoria podria ser una característica útil, en realitat pot convertir-se a opinió de molts, en una nova vulneració de la seva privadesa.

Un debat més

Igual que ha passat amb altres prestacions afegides al llarg de la història de Whatsapp, la discussió ja està servida si tenim en compte que per a molts, això també pot ser útil considerant que per accedir a tot allò esborrat anteriorment, n'hi haurà prou amb prémer sobre això tal com es fa a l'hora de baixar fotos o escoltar notes de veu. No obstant això, això també pot ser utilitzat pels seus possibles rivals com una mostra de debilitat davant d'altres plataformes, que, en teoria, ofereixen més seguretat. Creieu que aquesta característica serà acceptada pel gruix de públics de l'aplicació o tindrà una forta oposició? Us deixem disponible informació relacionada com per exemple, una llista amb les apps de missatgeria segura que pretenen desbancar-la perquè en pugueu conèixer més.


Deixa el teu comentari

La seva adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats amb *

*

*

  1. Responsable de les dades: Actualitat Bloc
  2. Finalitat de les dades: Controlar l'SPAM, gestió de comentaris.
  3. Legitimació: El teu consentiment
  4. Comunicació de les dades: No es comunicaran les dades a tercers excepte per obligació legal.
  5. Emmagatzematge de les dades: Base de dades allotjada en Occentus Networks (UE)
  6. Drets: En qualsevol moment pots limitar, recuperar i esborrar la teva informació.