Tablets amb crowdfounding. Una opció atractiva per al futur del sector?

tablets amb crowdfounding jolla

Les tablets amb crowdfounding poden ser uns dispositius pràcticament desconeguts o amb una implantació residual comparada amb els altres que podem trobar al Mercat. Un dels punts forts dels models finançats a través de campanyes, és el fet que es dirigeixen a públics molt generalistes i no fan distincions, cosa que poden facilitar-ne la implantació. Això no obstant, això pot no ser suficient.

Quines poden ser les possibilitats autèntiques d'uns suports que intenten oferir un paper més destacat als usuaris? A continuació us en mostrarem una llista de terminals que han estat creats en els darrers anys a través de la captació de fons. A través d'ells i les seves característiques, intentarem comprovar si aquest fenomen, que ja s'ha establert en molts altres àmbits com l'educació, pot tenir lloc en l'electrònica de consum.

jolla tablet panell

1. Jolla Tablet

Creada per un equip finlandès, una de les fortaleses d'aquest dispositiu és el sistema operatiu: Sailfish OS. Aquesta interfície permet obrir i treballar en diverses finestres alhora i al seu dia, va ser un dels pioners a incorporar aquesta novetat. A través d'una campanya que es va llançar el 2013, es van recaptar gairebé dos milions de dòlars que van permetre desenvolupar un dispositiu les especificacions del qual són les següents: Pantalla de 7,8 Polzades, resolució de 2048 × 1536 píxels, RAM d'2 GB i una capacitat d'emmagatzematge inicial de 32. Va ser llançada a la fi de 2014 encara que un dels principals problemes a què va haver de fer front, va ser la distribució, acompanyada d'un nombre de terminals produïts força baix. En els darrers anys, la firma ha llançat més suports gràcies a la captació de fons.

2: Eve V

Seguim amb aquesta llista de tablets amb crowdfounding amb un terminal que ha vist la llum durant aquest any. Procedent d'una altra marca finlandesa, EVE V presumeix de ser un dels primers convertibles que han nascut gràcies a la col·laboració de multitud d'usuaris de tot el món. Costa uns 1.399 dòlars i entre les seves característiques més destacades, hi trobem un cos fabricat totalment en alumini, una autonomia que arriba a les 12 hores i un processador Intel i7. El sistema operatiu és Windows 10. Segons els seus fabricants, seria un dels més potents del mercat, a l'alçada dels membres de la família Surface gràcies a altres característiques com el seu RAM de 16 GB i el seu emmagatzematge inicial de 512. La pantalla, de 12,3 Polzades, estarà acompanyada d'una resolució de 2736×1824 píxels.

eve v convertible

3. Z-JAY

Pensada per productors musicals i DJs, aquesta tauleta conté 3 pantalles en una. Ideada el 2015, la campanya de captació de fons continua actualment. El seu preu aproximat serà de 700 dòlars. Els tres panells estaran units per dins mitjançant uns cables flexibles que s'encarregaran de transmetre les dades de l'un a l'altre. El maneig podria ser el següent: La primera diagonal mostraria la pista que es reprodueix. La segona seria a grans trets, una taula d'edició en què es podrien modificar tots els paràmetres. A la darrera, trobaríem rodes on podríem afegir efectes i altres elements. Comptarà amb Bluetooth encara que de moment no es coneix gaire més sobre les seves característiques futures.

4. Firmes xineses que creen tablets amb crowdfounding

En molts casos, les petites firmes troben en aquesta via la seva única manera de sobreviure en un context ja de sobres conegut per tothom. Les tecnològiques del gegant asiàtic estan recorrent a aquest mètode per crear terminals com Surbook. Algunes de les seves especificacions són una pantalla de 12,3 Polzades amb una resolució de 2736×1824 píxels, un processador Intel Celeron, una RAM d'6 GB i una memòria interna de 128. Presentada a la primavera, també compta amb ports USB tipus C i una bateria la capacitat de la qual és de 10.000 mAh segons els seus fabricants. El sistema operatiu és Windows 10.

surbook 2 en 1 models

5. Comte

Tanquem aquesta llista de tablets amb crowdfounding amb un terminal que, segons els seus fabricants, està pensat per als amants de l'aventura que vulguin estar connectats a les seves rutes. El més cridaner d'aquest model és el sistema de comunicació similar als walkie-talkie, la incorporació tant de GPS com GLONASS i un conjunt de sensors que permeten fer prediccions meteorològiques. Incorpora una base de dades de mapes i gràcies a altres capacitats com la seva resistència a immersions o una carcassa més gruixuda, també podria entrar a la categoria dels models rugged. Conté un panell solar que permet carregar-lo en unes 5 hores. El seu preu aproximat rondaria els 250 dòlars.

Com heu pogut comprovar, no només les firmes més grans són capaces de crear els seus terminals. De la mà d'uns usuaris que valoren aspectes com l'ètica dins de la tecnologia i la privadesa, és possible trobar petites marques que intenten fer els seus passos en un context en què no obstant, segueixen regnant un grapat de companyies. Què penseu sobre aquest tipus de dispositius? Creieu que en el futur es consolidaran i que seran un pilar important del sector o es quedaran amb una implantació força limitada? Us deixem disponible més informació relacionada com ara una altra llista de tablets i smartphones alternatius perquè pugueu conèixer més.


Deixa el teu comentari

La seva adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats amb *

*

*

  1. Responsable de les dades: Actualitat Bloc
  2. Finalitat de les dades: Controlar l'SPAM, gestió de comentaris.
  3. Legitimació: El teu consentiment
  4. Comunicació de les dades: No es comunicaran les dades a tercers excepte per obligació legal.
  5. Emmagatzematge de les dades: Base de dades allotjada en Occentus Networks (UE)
  6. Drets: En qualsevol moment pots limitar, recuperar i esborrar la teva informació.