Future: Realitat Virtual Made in Xina de la mà de Ulephone

ulephone future

Anteriorment us hem parlat de Ulephone com una companyia que centra els seus esforços a oferir terminals equilibrats que sobresurtin en autonomia. Tecnològiques com aquesta, amb menor presència que els seus rivals més potents procedents del gegant asiàtic, intenten oferir prestacions més equilibrades i alhora sumar-se a les últimes tendències en electrònica de consum que estem veient des de començament del 2016. La realitat virtual continua consolidant-se no només entre els fabricants més grans del món, sinó que també en trobem d'altres que pretenen sumar-s'hi amb un altre objectiu més: No perdre posicions en la carrera que hi haurà en aquest camp a curt termini.

Avui us portem Futur, la nova joia de la corona d'aquesta companyia que ja és present al nostre país. A través d'aquest dispositiu, del qual us explicarem a continuació les seves característiques, Ulephone pretén demostrar, com ja van intentar altres, que hi ha actors del sector que poden deixar enrere una herència basada en terminals de mala qualitat i inestables pel que fa a les prestacions. Estarem davant d'un dispositiu que pot transformar el terreny de les phablets? Assistirem davant d'un nou model que no complirà amb les expectatives dipositades ni per a usuaris ni per als seus fabricants?

ulephone pantalla

Disseny

Comencem parlant de laspecte daquest dispositiu. A la carcassa metàl·lica, d'un sol cos i fabricada en titani i alumini, s'afegeix un lector d'empremtes que, a diferència d'altres models que ja l'allotgen a la coberta posterior o frontal, en aquest cas, el trobem a les vores laterals. Els seus creadors afirmen que el temps de resposta d'aquest component és mínim, tan sols 0,1 segons. Està disponible en diversos colors: Gris i daurat. Com sol ser habitual, compta amb cantons suaus en els marcs.

Imatge

La nitidesa del panell és un dels punts forts del que és nou d'Ulephone. Això s'aconsegueix a través d'una diagonal de 5,5 polzades que apura al màxim les vores laterals. La pantalla ve acompanyada d'una resolució Full HD. Al terreny de les càmeres, ens trobem amb dos sensors fabricats per Samsung. Un darrere que arriba als 16 Mpx i un frontal de 5. Aquest darrer disposa d'una manera bellesa ideada per a selfies mentre que el principal, està reforçat amb un vidre protector que alhora, elimina brillantors i reflexos. Un altre dels aspectes més destacats de les càmeres són el temps de reconeixement del autofocus: Igual que el lector d'empremtes, és de sol 0,1 segons.

ulephone imatge

Rendiment

MediaTek ha dotat Future d'un processador Helio P10, que amb els seus 8 nuclis, aconsegueix pics propers als 2 Ghz. Pel que fa a la memòria, compta amb una RAM de 4 GB acompanyada duna capacitat demmagatzematge inicial de 32 ampliables a 128 mitjançant targetes Micro SD. Totes aquestes característiques permeten una ràpida execució de jocs pesants i de continguts audiovisuals en formats d'Alta Definició. Com esmentem abans, la realitat virtual és una altra de les cartes d'aquest dispositiu, que gràcies al seu giroscopi, permet la connexió del terminal a suports preparats per a aquesta tecnologia i la seva compatibilitat.

Sistema operatiu

Abans us parlem d'Android pur com un dels programaris més populars del mercat. Ulephone s'ha fet ressò de l'acollida d'aquesta plataforma per part dels usuaris i per això, ha equipat a Futur de Malví en una de les versions més bàsiques. En matèria de connectivitat, i com estem veient el 2016 a moltes altres phablets, està preparat per a xarxes WiFi i Bluetooth d'última generació a la qual se suma el 4G. També suporta connexions USB de tipus C.

ulephone conexion

Autonomia

Tot i que Ulephone ha llançat en el passat terminals amb una bateria de gran capacitat, a Future aquesta norma no es compleix, ja que en aquest cas, la seva mida és d'uns 3.000 mAh. A primera vista, pot semblar una xifra baixa o una mica ajustada. Tot i això, disposa d'una tecnologia de càrrega ràpida que en una hora ofereix una autonomia del 100%. En espera, la durada de la mateixa és d'aproximadament 200 hores segons els seus dissenyadors. La incorporació de doze al sistema operatiu contribueix a millorar més aquest paràmetre.

Disponibilitat i preu

Una part significativa de firmes asiàtiques, han fet el salt a regions com Europa a través de portals de venda per Internet. Future es pot adquirir a través d'aquestes plataformes ia través de la pròpia web de la companyia des de fa unes setmanes per un cost aproximat de 180 euros. Actualment, al mateix portal d'Ulephone ofereixen descomptes per adquirir aquest terminal.

ulephone carcassa

Després de conèixer més sobre un dels vaixells insígnia d'Ulephone, penseu que està realment preparat per situar-se en un lloc privilegiat dins del segment low cost? Creieu que la força d'altres companyies, especialment xineses en aquest grup, pot limitar-ne l'entrada i l'acolliment entre el públic? Teniu disponible més informació relacionada sobre altres terminals llançats per la tecnològica asiàtica com Power, caracteritzat, segons els seus dissenyadors, per oferir 4 dies d'autonomia, perquè pugueu opinar vosaltres mateixos mentre coneixeu què més ens pot arribar procedent d'aquesta marca.


Deixa el teu comentari

La seva adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats amb *

*

*

  1. Responsable de les dades: Actualitat Bloc
  2. Finalitat de les dades: Controlar l'SPAM, gestió de comentaris.
  3. Legitimació: El teu consentiment
  4. Comunicació de les dades: No es comunicaran les dades a tercers excepte per obligació legal.
  5. Emmagatzematge de les dades: Base de dades allotjada en Occentus Networks (UE)
  6. Drets: En qualsevol moment pots limitar, recuperar i esborrar la teva informació.