Vernee llança una nova phablet rugged que cuida una mica més el disseny

vernee active teaser

Fa unes setmanes us parlàvem sobre mix 2, una de les últimes phablets de la xinesa Vernee que apostava pel disseny i per oferir un terminal gran però lleuger alhora. Tot i això, la tecnològica ha estat treballant recentment en un altre dispositiu que entraria de ple en el camp dels mòbils rugged i amb què la firma intentaria sumar-se a algunes que han trencat alguns dels tòpics d'aquest tipus de models.

Actualment, una de les característiques que impedeixen que els suports més resistents arribin al gran públic no n'és tant el preu, sinó els acabats toscos que donen com a resultat smartphones pesants i poc atractius visualment. Avui us parlarem de Actiu, el nou de la companyia asiàtica, i veurem més sobre els seus possibles punts forts i també els febles.

Disseny

El més destacat en aquest àmbit és l'obtenció del certificat IP68 del terminal. Això s'ha aconseguit gràcies a una forta carcassa tancada completament i impedeix, en teoria, l'entrada de pols i aigua. Entre els materials utilitzats per a la coberta trobem la fibra de carboni ia més, un recobriment de Vidre amb què intenta mostrar uns acabats més brillants. No trobem arestes pronunciades i el pes del dispositiu ronda els 190 grams, uns 30 més que la mitjana.

vernee active negre

Les càmeres del Vernee Active han estat fabricades per Sony

Una cosa molt estesa entre les phablets rugged és el fet que se sacrifiquen algunes prestacions en imatge o rendiment en benefici d'una vida útil més gran. En aquest cas, ens trobem amb característiques pròpies de la gamma mitjana al terreny visual com les seves càmeres, creades per Sony i compostes d'una sola lent del darrere de 13 Mpx i una frontal de 8, i la diagonal, de 5,5 Polzades amb una resolució FHD. En matèria de rendiment compta amb una RAM d'6 GB, un emmagatzematge de 128 i Android Nougat. El seu processador, un Helio P25 arriba, segons els seus creadors als 2,6 Ghz. El sistema operatiu és una capa de personalització pròpia inspirada a Nougat.

Disponibilitat i preu

Actualment, es pot reservar a través del web de la companyia. La fase de comandes prèvies s'acabarà dilluns que ve. A partir de llavors, sortirà a la venda de manera oficial encara que a un cost una mica superior, passant dels 280 dòlars actuals, uns 237 euros, als 320 bitllets verds, uns 270 euros. Creieu que Vernee podria tenir uns bons resultats amb aquest dispositiu o no? Us deixem disponible més informació relacionada com per exemple, una llista amb els mòbils més destacats de la segona divisió de marques xineses perquè conegueu els seus possibles rivals.


Deixa el teu comentari

La seva adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats amb *

*

*

  1. Responsable de les dades: Actualitat Bloc
  2. Finalitat de les dades: Controlar l'SPAM, gestió de comentaris.
  3. Legitimació: El teu consentiment
  4. Comunicació de les dades: No es comunicaran les dades a tercers excepte per obligació legal.
  5. Emmagatzematge de les dades: Base de dades allotjada en Occentus Networks (UE)
  6. Drets: En qualsevol moment pots limitar, recuperar i esborrar la teva informació.