Xiaomi El meu A1 vs Moto G5S Plus: comparativa

comparativa phablets

Seguim enfrontant al nou phablet de gamma mitjana de Xiaomi amb els seus principals rivals i avui ho fem amb un molt d'actualitat aquests dies, encara que com passava a la comparativa amb el Galaxy J7 2017, cal tenir en compte que hi ha una diferència de preu força notable. Val la pena o no pagar més? El meu A1 vs Moto G5S Plus.

Disseny

A cap dels dos li falten els requisits bàsics per a un phablet de gamma mitjana avui dia: carcassa metàl·lica i lector d'empremtes digitals. Des d'un punt de vista pràctic, per tant, està força propers, una cosa positiva de cara a concentrar-nos en les diferències estètiques que són molt notables, sobretot pel que fa a la part del darrere i la càmera, ja que l'estil del Moto G5S Més és en aquest apartat és sens dubte distintiu.

Dimensions

Un cop més, ens trobem que el El meu A1 és relativament gran per a la mida de la pantalla, i el Moto G5S Més es presenta com un dispositiu una mica més compacte (15,54 x 7,58 cm enfront de 15,35 x 7,62 cm). Si ens fixem en altres punts, però, el phablet de Xiaomi tens unes dimensions força millor optimitzades i, de fet, és igual de lleuger que el de Motorola (165 grams enfront de 168 grams) i més fi (7,3 mm front 8 mm).

xiaomi mi a1

Pantalla

On sí que tenim un empat absolut, com és la norma a les comparatives entre phablets de gamma mitjana últimament, és a l'apartat de pantalla: en tots dos ens trobem amb les especificacions tècniques habituals, incloent la mida de 5.5 Polzades, la resolució Full HD (1920 1080 x) i la densitat de píxels de 401 PPI.

Rendiment

A l'apartat de rendiment no podem dir que estiguin empatats, però de nou tornen a estar força propers i, de fet, el processador que trobem en tots dos és el mateix (Snapdragon 625 de vuit nuclis i amb una freqüència màxima de 2,0 GHz). El que sí que els diferencia aquí, amb una mica d'avantatge per al phablet de Xiaomi, és la memòria RAM (4 GB enfront de 3 GB). No podem dir que sigui en si mateix un avantatge (això ja és a gust del consumidor), però una altra distinció important és que al El meu A1 tenim Android pur, però és cert també que en els dispositius de Motorola ens trobem amb una cosa molt semblant. En tot cas, en tots dos tenim Torrons d'Android.

Capacitat d'emmagatzematge

Un altre apartat en què la balança s'inclina del costat del phablet de Xiaomi, potser aquí més clarament, és la capacitat d'emmagatzematge, gràcies al fet que arriba amb 64 GB de memòria interna davant dels 32 GB que ens ofereix el Moto G5S Més. Tots dos compten amb ranura per a targeta micro-SD, en tot cas, cosa que ens permet guanyar espai de forma externa si ho necessitem.

Cambres

Tornem a trobar-nos xifres molt similars a l'apartat de càmeres, encara que aquí sí que caldria donar un guanyador, potser seria el Moto G5S Més, gràcies al fet que la frontal és una mica més potent (5 MP enfront de 8 MP), perquè pel que fa a la principal, sí que és complicat inclinar la balança d'un o altre costat, amb sengles càmeres duals amb obertura f/2.0, la del phablet de Xiaomi amb 12 MP, i la del de Motorola amb 13 MP.

Autonomia

No tenim en aquesta ocasió dades de tests independents comparables que ens permetin posar en xifres concretes la diferència real d'autonomia entre tots dos, així que de moment ens hem de conformar amb comparar la capacitat de les seves bateries respectives, i el que ens trobem, una vegada més, és que estan força propers (3080 mAh enfront de 3000 mAh). Tenint en compte que també ho estan als apartats que més poden repercutir en el consum, el normal seria que ens trobéssim aquí que tornen a estar empatats, o gairebé.

Xiaomi El meu A1 vs Moto G5S Plus: balanç final de la comparativa i preu

Dèiem que el Moto G5S Més està d'actualitat i és perquè recentment s'ha posat a la venda, encara que cal dir que no hi ha hagut cap sorpresa i ho ha fet amb el preu de 300 euros que s'esperava. El El meu A1, per la seva banda, ja us dèiem al principi que es pot aconseguir per preus molt més baixos, que normalment no pugen gaire dels 200 euros. Fer-se amb el phablet de Motorola, per tant, ens costarà força més.

La qüestió és el que guanyem amb aquesta inversió extra i, com hem pogut veure comparant les especificacions tècniques de tots dos, el problema és que està força igualats i, de fet, el phablet de Xiaomi porta avantatge en alguns apartats (memòria RAM, emmagatzematge), de manera que el factor determinant aquí pot ser senzillament la nostra predisposició o rebuig a fer-nos amb dispositius d'importació.

Aquí podeu consultar la fitxa tècnica completa del El meu A1 i del Moto G5S Més vosaltres mateixos.


Deixa el teu comentari

La seva adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats amb *

*

*

  1. Responsable de les dades: Actualitat Bloc
  2. Finalitat de les dades: Controlar l'SPAM, gestió de comentaris.
  3. Legitimació: El teu consentiment
  4. Comunicació de les dades: No es comunicaran les dades a tercers excepte per obligació legal.
  5. Emmagatzematge de les dades: Base de dades allotjada en Occentus Networks (UE)
  6. Drets: En qualsevol moment pots limitar, recuperar i esborrar la teva informació.

  1.   Sergio Sanz va dir

    Se'ls oblida que el Xiaomi El meu A1 no té NFC, cosa imprescindible per pagar.

    1.    Koldo Ortiz va dir

      Una cosa imprescindible que gairebé ningú no utilitza…