Una phablet de grafè? Podria comercialitzar-se en 2018 i seria així

Monolith phablet

El sector de l'electrònica de consum de vegades va lligat a altres àmbits com la ciència. En aquest cas, la unió ve per la utilització de nous materials a l'hora de fabricar els dispositius que milions de persones faran servir en el futur i que deixen enrere els terminals creats durant els primers anys d'existència de suports com tablets i smartphones. D'altra banda, la consolidació d'altres elements com l'Internet de les Coses a curt termini contribuirà a interconnectar més camps tenint com a punt en comú la tecnologia. Totes aquestes implicacions vénen a demostrar, una vegada més, que actualment, cap dels àmbits del dia a dia de molts són elements aïllats, sinó que estan relacionats i on les circumstàncies d'un influeixen sobre la resta.

A l'hora de parlar de les característiques que ens estem trobant als dispositius projectats per als propers anys, no només podem parlar de realitat virtual o la possibilitat de manejar altres suports a través d'una sola pantalla, sinó també d'una millora a les característiques i materials utilitzats per crear nous terminals com Monolith, del que a continuació us expliquem el que ja s'ha pogut conèixer sobre ell i que pretén marcar un abans i un després al sector gràcies a elements com que es tractaria d'una phablet la carcassa del qual es compondria de grafè.

monolith suport

Disseny

Com hem esmentat abans, en aquest dispositiu ens trobarem amb un material de recent creació i que podria marcar un abans i un després en el camp de l'electrònica de consum: El grafè. Les seves característiques més destacades són el fet que és molt resistent i alhora més flexible i amb més capacitat de modificació que l'acer. A Monolith, aquest component, afegit a uns marcs metàl·lics, contribuiria a donar no només una lleugeresa més gran, sinó també una major força enfront d'impactes i caigudes. Les primeres fotografies publicades sobre aquest model mostrarien un terminal negre i ovalat al qual es podria incorporar un teclat.

Imatge

Les prestacions d'imatge han patit canvis importants en pocs anys. En el cas d´aquesta phablet ens trobaríem amb característiques que poden semblar difícils de creure a primera vista. Tal com han revelat portals com PhoneArena, Monolith comptaria amb un panell de 6,4 Polzades acompanyat d'una resolució 4K de 3840×2160 píxels. Però això no acabaria aquí, ja que el mateix portal es fa ressò d'una càmera darrere de 60 Mpx capaç de captar continguts en formats IMAX i 6K i un sistema de lents duals frontals de 20. Arribarem a veure realment aquestes característiques?

monolith panell

Rendiment

En aquest camp també ens trobaríem amb avenços importants que, a primera vista, podrien posar les coses difícils a la resta de fabricants si no fos perquè la dissenyadora d'aquest terminal, una firma nord-americana especialitzada en robòtica anomenada Turing, té, de moment, un abast més limitat. Comencem parlant dels processadors. Aquesta phablet comptaria amb 3 xips Snapdragon 830. Aquest component veuria la llum a finals d'aquest any oa començaments de 2017 i entre els seus punts forts, podria assolir pics de 3 Ghz. A l'apartat de la memòria, ens trobaríem amb 3 mòduls de 6 GB de RAM cadascun que oferirien un total de 18. Quant a la capacitat d'emmagatzematge, s'assolirien els 1,2 TB que es podrien ampliar mitjançant la incorporació de dos MicroSD de 256 GB cadascuna.

Sistema operatiu

La protecció dels usuaris tindria un paper destacat a Monolith a través del seu programari: Swordfish US. Inspirat al seu torn en Sailfish, del qual hem parlat altres vegades, alguns dels atractius d'aquesta plataforma serien l'existència d'una intel·ligència artificial avançada similar a Siri o Cortana, i també l'encriptat de tots els continguts i una sèrie de modes de navegació per Internet basats en l'eliminació dels historials. En matèria de connectivitat, segons els seus fabricants, estaria preparat per suportar xarxes la velocitat màxima de descàrrega del qual aconseguiria 1 gbps.

turing phablet prestacions

Autonomia

Finalment, acabem parlant de la seva bateria. El grafè tornaria a adquirir protagonisme en aquest component que comptaria amb una capacitat de 3.600 mAh a la qual s'hauria de sumar una tecnologia de càrrega ràpida i una cèl·lula d'hidrogen de la qual amb el temps se n'haurien de revelar les funcions.

Disponibilitat i preu

En aquests dos apartats, hi ha més incògnites que dades confirmades. Des de Turing donen per fet que aquest dispositiu sortiria a la venda el 2018. Com a curiositat, afegim que la fabricació d'aquesta phablet vindria de la mà d'una factoria finlandesa molt vinculada a Nokia. Pel que fa al preu, no se n'han donat a conèixer més detalls.

A primera vista, sembla que ens podríem trobar davant de la punta de llança d'una nova generació de terminals que deixarien obsolets els vaixells insígnia disponibles avui dia. No obstant, creieu que aquesta phablet arribarà a materialitzar-se? Si arribés al mercat, com penseu que podria ser la seva acollida? Teniu disponible més informació relacionada sobre altres models similars com Purism Librem perquè pugueu conèixer més opcions procedents de firmes molt discretes que busquen obtenir el seu lloc al mercat.


Deixa el teu comentari

La seva adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats amb *

*

*

  1. Responsable de les dades: Actualitat Bloc
  2. Finalitat de les dades: Controlar l'SPAM, gestió de comentaris.
  3. Legitimació: El teu consentiment
  4. Comunicació de les dades: No es comunicaran les dades a tercers excepte per obligació legal.
  5. Emmagatzematge de les dades: Base de dades allotjada en Occentus Networks (UE)
  6. Drets: En qualsevol moment pots limitar, recuperar i esborrar la teva informació.