Guia Surface 2018: models, diferències i preus

Amb la possibilitat de reservar ja la Surface Book 2 i amb la quantitat d'oportunitats que sorgeixen per fer-se amb la nova Surface Pro en oferta, Sembla un bon moment per passar revista a l'catàleg de dispositius Surface, a les diferències que hi ha entre uns i altres i els preus de cada un, per ajudar-vos a decidir quin d'ells pot ser la millor opció per a vosaltres.

Surface Pro

La Surface Pro és l'estrella a TabletZona, no només perquè és la pionera, sinó perquè és la que s'ajusta més al concepte de tablet, encara que com la resta de Windows, és una cosa atípica en què el teclat és un accessori gairebé obligat, cosa que la converteix més en el que normalment es coneix com un 2 a 1.

millors tablets de 12 polzades de 2017

Surface Pro vs Surface Pro 4

Cal dir que ocasionalment es pot trobar encara la Surface Pro 4 també, però no l'anem a incloure com una opció més en aquesta guia perquè ni tan sols sol merèixer molt la pena en termes de preus les ofertes que es poden trobar, que és l'únic incentiu que podem tenir per apostar per un model més antic, ja que no hi ha un salt radical entre aquest i el nou, però sí moltes Millores de les que voldrem beneficiar-nos: processadors d'una generació posterior, més autonomia, disseny sense ventilat fins en els models amb i5 ...

Característiques comunes

Com passa habitualment amb les tablets Windows, També amb la Surface Pro tenim una enorme varietat de configuracions possibles, però hi ha algunes característiques clau comuns per a tots ells, com són la pantalla de 12.3 Polzades amb resolució 2734 1824 x, Les càmeres de 5 i 8 MP, Els altaveus estèreo amb Dolby Audio Premium o els ports (USB 3.0, res de tipus C).

Les configuracions disponibles

Pel que fa a les configuracions que podem escollir, van des de la més modesta amb processador Intel Core m3, 4 GB de RAM i 128 GB d'emmagatzematge, Que costa 950 euros, Fins a la superior amb Intel Core i7, 16 GB de RAM i 1 TB d'emmagatzematge, Que costa 3100 euros. Com veieu, el rang és molt ampli encara que hi ha algunes coses que es queden fora, com les gràfiques Nvidia (en tots els casos seran d'Intel). Quan es va llançar ja us deixem algunes proves de rendiment de la Surface Pro per ajudar-vos a fer-vos una idea de la potència de cadascuna d'elles i ajudar-vos a triar.

Nota important: accessoris

Quan pensem en fer-nos amb la Surface Pro cal tenir en compte que el teclat no vindrà inclòs i, a l'contrari del que succeïa amb la Surface Pro 4, el Ploma de superfície tampoc. És cert que el stylus no és un accessori de primera necessitat per a un usuari mitjà, però el teclat sí que ho va ser i el seu preu és de 170 euros, de manera que si no tenim nosaltres ia un altre compatible, el que ens costarà el conjunt puja bastant.

Llibre de superfície 2

El convertible de Microsoft va ser des del seu llançament una referència en el terreny dels convertibles, destacant sobretot per la seva espectacular pantalla. Desafortunadament, la primera generació no va arribar a vendre a Espanya i comprar-la de importació sempre ha estat una mica inconvenient per a molts pel teclat. La bona notícia és que la Llibre de superfície 2 sí que l'anem a poder comprar directament a casa nostra: arribarà al març i ja està en període de reserva.

màxima versatilitat

Cal puntualitzar que la Llibre de superfície 2 té una característica de disseny que la fa molt diferent d'altres portàtils convertibles, que normalment compten amb una pantalla que trencada 360 graus, permetent-nos deixar el teclat a l'esquena i usar-los en mode tablet. Aquesta és sens dubte una opció interessant per als que tenen més inconvenients a allunyar-se de el format tradicional dels PC, però fa que es perdi bastant en agilitat. L'avantatge del de Microsoft és que sí que podem desacoblar la pantalla per complet, encara que per la seva grandària i pes mai serà tan còmoda de manejar com la Surface Pro.

Diferència de mida i pes amb la Surface Pro

Anem a veure amb més detall aquesta diferència, tenint en compte que la Llibre de superfície 2 s'ha llançat en dues mides, un amb pantalla de 13.5 polzadaes i un altre de 15 Polzades: Mentre que la Surface Pro mesura 29,21 x 20,14 cm, aquests arriben a 31,2 x 23,2 cm ja 34,3 x 21,5; en gruix vam passar de 8,5 mm a fins a 23 mm (encara que amb el teclat inclòs); i, finalment, en pes, passem d'uns 770 grams a res menys que 1534 grams i 1905 grams (també amb teclat).

Els avantatges de la Surface Book 2

Més enllà de les nostres preferències personals, és clar que la Surface Pro té al seu favor el ser un equip més manejable i això és una cosa que agrairem si la tindrem molt en moviment, però a la Llibre de superfície 2 no li falten reclams: tant el model de 13.5 polzades com el de 15 polzades tenen més resolució (3000 2000 x y 3240 2160 x, Respectivament), tenen més autonomia i porten avantatge en ports, Comptant amb dos USB tipus A, però també un tipus C.

Configuracions més potents

La principal raó per apostar per ella (a part de el format i la mida), però, és que tenim l'opció de fer-nos amb configuracions més potents, amb processadors Intel Core i5 i i7 (el model de 15 polzades només arriba amb i7) i fins i tot aquest últim pot ser de vuitena generació. La memòria RAM aquí és també de només 8 o 16 GB. El més important per a molts, però, probablement sigui que amb la Surface Book sí que podem tenir una gràfica Nvidia (Amb els models amb i7): un GeForce GTX 1050 per al de 13.5 polzades i una GeForce GTX 1060 pel de 15 polzades. 

Uns 350 euros més que la Surface Pro per al model més similar, però amb teclat

Tenint en compte que la Llibre de superfície 2 es ven a partir de 1750 euros per a la configuració més senzilla de el model de 13 polzades, la diferència de preu de partida amb la Surface Pro és molt notable, ja que aquesta comença a 950 euros. Cal tenir en compte, però, que no és una comparació justa, perquè el maquinari de el model més econòmic de la tablet és molt inferior. Si ho comparem amb el que arriba amb i5, 8 GB de RAM i 256 GB d'emmagatzematge també, la diferència es redueix a uns 350 euros, Que es queda en uns 180 euros quan descomptem el que ens costa el teclat. La diferència és més gran comparant les configuracions superiors: la Llibre de superfície 2 més cara costa 3800 euros (Però, de nou, amb teclat).

Laptop de superfície

Ara mateix (ia l'espera de veure què ens depara l'any, perquè entre les cridades a ser les millors tablets de 2018 esperem que hi hagi algunes de Microsoft), El catàleg es completa amb el Laptop de superfície llançat l'any passat. Què el diferencia de la Surface Pro i de la Llibre de superfície 2?

Pantalla tàctil, però no manera tablet

De tots els dispositius superfície, El nom ja ho diu, aquest és el més semblant de tots a un portàtil, i ho diem com una cosa més aviat negatiu, ja que suposa que sigui el que té més limitacions: cal dir que sí que té pantalla tàctil, Però no hi ha una frontissa que ens permeti rotació de 360 ​​graus i tampoc podem desacoblar el teclat.

Més gran i pesat que la Surface Pro, però menys que la Surface Book 2

Pel que fa a les dimensions, aquí tenim una pantalla de 13.5 Polzades i caldria dir al seu favor que per ser de la mateixa mida que la de la Surface Book 2 és una mica més compacte (30,8 x 22,3 cm), lleuger (1250 grams) i fins i tot fi, tot i que és cert que no per molt (14,47 mm). El expliquem com un avantatge només a mitges, perquè pensant en la mobilitat realment l'avantatge de poder desacoblar el teclat sembla bastant més important, encara que això, és clar, dependrà ja una mica dels nostres usos i costums.

Menys resolució i pitjors càmeres

Un altre punt en contra de l' Laptop de superfície és que també està bastant més limitat en l'apartat multimèdia, amb una pantalla de 2256 x 1504 píxels i una única càmera frontal de 720p. No es tracta de donar-li una mala nota tampoc en aquest sentit, perquè són característiques de nivell i en un portàtil tindria poc sentit incloure una càmera posterior, però cal tenir en compte que amb la Surface Pro o la Surface Book 2 anirem molt més enllà en aquest terreny. En l'única cosa en el que està a altura és en l'àudio, que aquí és també Dolby Premium

No hi ha una configuració més econòmica

Pel que fa a les configuracions disponibles, ens trobem que es troba a mig camí entre la Surface Pro i la Llibre de superfície 2, En el sentit que no anem a poder gaudir de processadors Intel de vuitena generació ni gràfiques de Nvidia, però tampoc hi ha una opció més assequible amb un processador m3. Excepte aquestes limitacions en els extrems, en tot cas, tenim disponible un rang molt ampli on triar, des i5 a i7, Des de 4 a 16 GB de RAM i des 128 GB a un 1 TB. Cal tenir en compte que arriba amb Windows 10 S, Encara que es pot passar a una superior.

El mateix preu que la Surface Pro, però sense haver de comprar teclat

Totes aquestes pegues que li hem posat, però, tenen una compensació important que arriba quan es tracta de comparar preus. Cal dir, que si busquem l'opció més assequible continua sent la Surface Pro amb processador Intel Core m3, fins i tot pagant el teclat a part (especialment tenint en compte el fàcil que és trobar-la d'oferta), però si passem ja a models amb i5, Costen el mateix en un cas i en un altre i amb el Laptop de superfície no cal pensar en accessoris.


Deixa el teu comentari

La seva adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats amb *

*

*

  1. Responsable de les dades: Actualitat Bloc
  2. Finalitat de les dades: Controlar l'SPAM, gestió de comentaris.
  3. Legitimació: El teu consentiment
  4. Comunicació de les dades: No es comunicaran les dades a tercers excepte per obligació legal.
  5. Emmagatzematge de les dades: Base de dades allotjada en Occentus Networks (UE)
  6. Drets: En qualsevol moment pots limitar, recuperar i esborrar la teva informació.